super.kg logo

Ашкабактын сезону: Менюда кайталангыс даамдар

 

Ашкабактан бир нерсе жасоодо кайсы азыктар менен жакшы айкалышарын билип алганыңыз эп. Анткени бири-бири менен айкалышкан азыктарды кошкондо алар жаңы тарабынан ачылып берет. Бул жолку дасторконубуздун “коногу” болгон ашкабак сырдын түрлөрү, өсүмдүк майы, малдын майы менен да жакшы айкалышат. Ошондой эле жумуртка, бал жана татымалдардан мускат жаңгагы, корица, тимьян, укроп, розмарин, базилик менен өзгөчөлөнүп ачылат. Сарымсак, козу карын, балыктар да булардын катарында экенин унутпаңыз.
Эмесе, бул айкалыштардын кээ бирин алып, төмөнкү рецепттерди сизге сунуштадык.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 18-октябрда чыккан жаңы – №1141 санынан окуй аласыз.






 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: