super.kg logo

Кыям кайнатуунун сырлары

 

Кыям – кыш, жаз мезгилинде жайдын даамын чакырган десерттердин бири. Дасторкон үстүндө кызылы кызыл, сарысы сары болгон, эзилбеген кыямды көрүп кожойкенин иш билгилигине суктанса болот. Ошондой кыямдарды кайнаткан кожойкелерден суралган кеңеш менен кошо кыям түрлөрүн сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 18-июлда чыккан жаңы – №1179 санынан окуй аласыз.






 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: