Кыям кайнатуунун сырлары



Кыям – кыш, жаз мезгилинде жайдын даамын чакырган десерттердин бири. Дасторкон үстүндө кызылы кызыл, сарысы сары болгон, эзилбеген кыямды көрүп кожойкенин иш билгилигине суктанса болот. Ошондой кыямдарды кайнаткан кожойкелерден суралган кеңеш менен кошо кыям түрлөрүн сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 18-июлда чыккан жаңы – №1179 санынан окуй аласыз.
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:38
2025-07-18
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.