Куйрук, сары май, казы... Пайдасы жана зыяны эмнеде?
Адатта кыргыздын дасторконунда сары май, куйрук, чучук, сүрсүтүлгөн эт, казы сыяктуулар болот. Улуттук даамдарыбыз. Эл арасында бул азыктар тууралуу пайдалуу же зыян деген талаштуу көз караш бар. Бул жаатта адистер эмне дешет? Пайдасы көппү же зыяныбы?
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 5-декабрда чыккан жаңы – №1199 санынан окуй аласыз.
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
15:03
2025-12-19
13:10
2025-12-19
Рейтинг:
0
0

Талкуу жабык.

Супер-Инфо
super.kg видео
















