|
![]() ![]() №482 ![]() ![]() Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат. толугу менен ![]() ![]() №993 ![]() ![]() Жаңы жыл жакындаган сайын кожойкелерде “майрамдык дасторконго эмне жасасам?”... толугу менен ![]() ![]() №1031 ![]() ![]() Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган... толугу менен ![]() ![]() №1008 ![]() ![]() Мусулмандар ыйык туткан Орозо айында кандай азыктарга басым жасоо туура?.. толугу менен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|