ТАМАККА КӨРК БЕРГЕН ГАРНИРЛЕР
№93012
Гарнир деген түшүнүк...
толугу менен
БОСОГОДО ЖАҢЫ ЖЫЛ!
№37300
Жаңырган жылда дасторкон үстүн дүйүм тамактарга толтуруу ар бир кожойкенин милдети эмеспи. Эгер «кандай тамак даярдасам?» деп баш катырып жатсаңыз, анда төмөнкү рецепттерге көз жүгүртүңүз.
толугу менен
ТАМАКТЫН ДААМЫН ЧЫГАРГАН ТАТЫМАЛ ЧӨПТӨР
№475110
Жеген тамак-ашыбыздын даамын чыгарган бул, албетте, татымал чөптөр. Алар даам гана бербестен, миң түркүн касиетке ээ.
толугу менен
ИММУНИТЕТТИ КӨТӨРҮҮЧҮ ТАМАК-АШТАР
№90812
Лондон университетинин...
толугу менен
ТАБИТТИ АЧКАН КЫЯМДАР
№87510
Кыямды даамдуу жасоо жана туура кайнатуу...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК САЛАТТАР
№94210
Элде «Жаңы жылды...
толугу менен
АШКАНАДА ГАНА ЭМЕС, ТИРИЧИЛИКТЕ ДА ЗАРЫЛ ЛИМОН КЫЧКЫЛДЫГЫ
№93110
Бардык дүкөндөрдүн текчелеринен лимон...
толугу менен
ОҢОЙ! ТАТТУУ! ПАЙДАЛУУ
№98412
Таттуу жеп, бирок...
толугу менен
КОЁНдун ДАСТОРКОНУ
№42611
Элибизде “жыл жаңырарда дасторконуңуз дүйүм тамак-ашка толуп турса, кирип келген жылда эч кандай жетишпестик болбойт” деген ишеним бар. Андыктан Коёнду таарынтпагандай кылып дасторкон даярдоого аракет жасайлы.
толугу менен
КОЗУ КАРЫН КАРТАЮУНУ КЕЧЕҢДЕТЕТ
№9091-3
Апрель, май айларында...
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН УЛУУСУ ЖАНА СУЛУУСУ – ЧАМГЫР
№49015
Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат.
толугу менен
ТАТЫМАЛДАРДЫ САКТООНУН 5 ЭРЕЖЕСИ
№59312
Майдаланбаган, тоголок, бүтүн мурч жылдап сакталат, ал эми майдаланып талкаланганы өзүнүн жытын бат жоготот...
толугу менен
ЖАШЫЛ БУМ! ӨНДҮРҮЛГӨН ДАН – ЖАШТЫКТЫН БУЛАГЫ
№85810
Өндүрүлгөн дандын пайдалуулугу...
толугу менен
MӨМӨ-ЖЕМИШ ДЕСЕРТТЕРИ
№77018
Жайкысын жакындарыбызды, конокторубузду кандай даам менен кубантууга болот...
толугу менен
АЛМУРУТ МААНАЙДЫ КӨТӨРӨТ
№83013
Окумуштуулардын изилдөөсүнө таянсак, алмурут жүрөктүн иштешине оң таасир...
толугу менен
ШАШЫЛЫШТА ШАМ-ШУМ ЭТИП АЛЫҢЫЗ
№96002
Жаз келип көк чөптөрдүн түрү жайнап чыккан учур...
толугу менен
КРАХМАЛ КУЛИНАРИЯДА
№96400
Крахмал негизинен...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: