|
![]() №817 ![]() ![]() Уйдун тили өз алдынча, ошондой эле муздак жана ысык тамактардын,.. толугу менен ![]() ![]() ![]() №971 ![]() ![]() Жайдын аптабында күчтүү жана ысык тамак жүрөккө барбай... толугу менен ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Кабакча (кабачки) башка улуттарда эң популярдуу азыктардын бири... толугу менен ![]() ![]() №536 ![]() ![]() Кокос португалдардын «coco» – «маймыл» деген сөзүнөн келип чыккан. Мындай аталыш жаңгактын бетиндеги темгил тактардын маймылдын мурдуна окшоштугунан улам коюлуп калган... толугу менен ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Катырылган нан же орусча айтканда “сухарь”... толугу менен ![]() ![]() №968 ![]() ![]() Грузия тамшандырган ашканасы менен да өзгөчөлөнөт. Колдо бар азыктар менен жасалышы оңой... толугу менен ![]() ![]() №482 ![]() ![]() Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат. толугу менен ![]() ![]() №993 ![]() ![]() Жаңы жыл жакындаган сайын кожойкелерде “майрамдык дасторконго эмне жасасам?”... толугу менен ![]() ![]() №1031 ![]() ![]() Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|