|
![]() №971 ![]() ![]() Жайдын аптабында күчтүү жана ысык тамак жүрөккө барбай... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Кабакча (кабачки) башка улуттарда эң популярдуу азыктардын бири... толугу менен ![]() №536 ![]() ![]() Кокос португалдардын «coco» – «маймыл» деген сөзүнөн келип чыккан. Мындай аталыш жаңгактын бетиндеги темгил тактардын маймылдын мурдуна окшоштугунан улам коюлуп калган... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Катырылган нан же орусча айтканда “сухарь”... толугу менен ![]() №968 ![]() ![]() Грузия тамшандырган ашканасы менен да өзгөчөлөнөт. Колдо бар азыктар менен жасалышы оңой... толугу менен ![]() ![]() ![]() №482 ![]() ![]() Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат. толугу менен ![]() ![]() №993 ![]() ![]() Жаңы жыл жакындаган сайын кожойкелерде “майрамдык дасторконго эмне жасасам?”... толугу менен ![]() ![]() №1031 ![]() ![]() Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган... толугу менен ![]() ![]() №1008 ![]() ![]() Мусулмандар ыйык туткан Орозо айында кандай азыктарга басым жасоо туура?.. толугу менен ![]() №207 ![]() ![]() Биздин бүгүнкү дасторконубуздун коногу жаш эстрада ырчысы БАКТЫГYЛ БАДЫЕВА Керектелүүчү азыктар: Соусу үчүн: 300 грамм койдун же уйдун эти, 2 даана баш пияз, 4 даана помидор, 4-5 даана таттуу болгар калемпири, 1 боо жандоо, 1 боо кинза, 3 тиш сарымсак. Кесмеси үчүн: 600-700 грамм ун, татымына жараша туз... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|