КЛЕТЧАТКА ХОЛЕСТЕРИНДИН ДЕҢГЭЭЛИН АЗАЙТАТ
№85703
Клетчатка – өсүмдүк курамындагы...
толугу менен
СЕРГИТКЕН МУЗДАК ДААМДАР
№97100
Жайдын аптабында күчтүү жана ысык тамак жүрөккө барбай...
толугу менен
КЫЗЫЛЧАДАН ӨЗГӨЧӨ РЕЦЕПТТЕР
№94600
Кызылча кышкысын ар бир үйдө...
толугу менен
КАБАКЧАДАН ТАМШАНТКАН ДААМДАР
№103000
Кабакча (кабачки) башка улуттарда эң популярдуу азыктардын бири...
толугу менен
КОКОС
№53600
Кокос португалдардын «coco» – «маймыл» деген сөзүнөн келип чыккан. Мындай аталыш жаңгактын бетиндеги темгил тактардын маймылдын мурдуна окшоштугунан улам коюлуп калган...
толугу менен
АШКАНАДА ТАРАЗА ЖОК БОЛСО...
№9160-3
Таттуулардын рецептин окуп...
толугу менен
КАТЫРЫЛГАН НАН: Пайдасы жана зыяны
№103000
Катырылган нан же орусча айтканда “сухарь”...
толугу менен
МЕНЮДА ГРУЗИН ДААМДАРЫ
№96802
Грузия тамшандырган ашканасы менен да өзгөчөлөнөт. Колдо бар азыктар менен жасалышы оңой...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№94300
Жаңы жылда ар бир кожойке...
толугу менен
ЧЫКТАР
№48205
Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат.
толугу менен
АЛМАДАН ЖАСАЛГАН ТАТТУУ ДААМДАР
№93102
Витаминдерге бай апорттун...
толугу менен
"ЖОЛБОРС" ҮЧҮН ЭТТҮҮ САЛАТТАР
№99301
Жаңы жыл жакындаган сайын кожойкелерде “майрамдык дасторконго эмне жасасам?”...
толугу менен
ИТАЛИЯ ДААМЫ ЛАЗАНЬЯ
№101700
Италия ашканасынын...
толугу менен
ПАЛОО – ЧЫНЫГЫ ГУРМАНДАРДЫН ТАМАГЫ
№103100
Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган...
толугу менен
КЫШКЫ ТАТТУУ МААНАЙ
№99902
Сууктун күндөрү...
толугу менен
ОРОЗОГО ПАЙДАЛУУ РЕЦЕПТТЕР
№100804
Мусулмандар ыйык туткан Орозо айында кандай азыктарга басым жасоо туура?..
толугу менен
ГЮРО ЛАГМАН (уйгур ашканасынан)
№20710
Биздин бүгүнкү дасторконубуздун коногу жаш эстрада ырчысы
БАКТЫГYЛ БАДЫЕВА

Керектелүүчү азыктар:
Соусу үчүн: 300 грамм койдун же уйдун эти, 2 даана баш пияз, 4 даана помидор, 4-5 даана таттуу болгар калемпири, 1 боо жандоо, 1 боо кинза, 3 тиш сарымсак.
Кесмеси үчүн: 600-700 грамм ун, татымына жараша туз...

толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: