|
![]() ![]() ![]() №1070 ![]() ![]() Адатта, балыкты майга кызарта кууруп жегенди жактырабыз. Сууга, бууга бышырса балыктын курамында... толугу менен ![]() ![]() №1079 ![]() ![]() Кыргызстанда кымыздын тунмасы ириңдерди айыктырууда колдонулуп жатканы... толугу менен ![]() ![]() №1079 ![]() ![]() Каймак майды сызгыруу жолу менен алынган сары май эзелки кыргыз азыктарынан... толугу менен ![]() ![]() ![]() ![]() №1045 ![]() ![]() Тасмал түркүн даамга бай майрам – Жаңы жылды тосуу... толугу менен ![]() ![]() №1080 ![]() ![]() Жакында түшүмө көптөн бери эңсеп жүргөн “Сан-Себастьян” чизкейки кирди... толугу менен ![]() ![]() №1063 ![]() ![]() Түрк буурчагы аталган нокоттон жасалган даамдар адамды ток кармап, энергия тартуулаарын билесизби?.. толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|