|
![]() №831 ![]() ![]() Жашылчалардын баарын тазалап, жууп алабыз... толугу менен ![]() №782 ![]() ![]() Кофенин 80ге жакын сорту бар. Алардын арасында бою кичине бадалдар... толугу менен ![]() ![]() №995 ![]() ![]() Келе жаткан Жаңы жылыңыз менен, окурман! Саналуу саттар калып, дасторкон даярдоого... толугу менен ![]() ![]() №952 ![]() ![]() Эң даамдуу кофе, балмуздак, шоколад пастасы, пудинг, торттор... толугу менен ![]() №676 ![]() ![]() Майда бөлүктөргө бөлүнгөн этти, даамы чыгышы үчүн сөөктү кошо мискейге салып, үстүн көмдүрө муздак суу куябыз... толугу менен ![]() ![]() №710 ![]() ![]() Чечевица (жасмык) бир жылдык буурчак түрү... толугу менен ![]() ![]() №1033 ![]() ![]() Күз – той-аштын мезгили. Пейили кенен кыргыз эли... толугу менен ![]() ![]() №713 ![]() ![]() ![]() Учурда жер-жемиштердин бышып турган маалы... толугу менен ![]() №396 ![]() ![]() “Мырзалар жумуртка кууруп, “куксини” сууга демдеп жей бербей, даамдуу тамактарды жасаганды үйрөнүп алганы ашыктык кылбайт”,- дейт Добр. Анда Добрдун колунан даам... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1028 ![]() ![]() Кафеде, тамактануучу жайларда хит даамдардын бири... толугу менен ![]() ![]() №708 ![]() ![]() 400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз... толугу менен ![]() №481 ![]() ![]() Чычырканактын ашы организмге керектүү натрий, магний, кремний, темир, алюминий, кальций, никель, марганец өңдүү заттарга бай. Мындан сырткары курамындагы витаминдер: толугу менен ![]() ![]() №572 ![]() ![]() Кумшекердин мекени – Индия. Бул өлкөнүн жашоочулары кант камышынан (тростник) шире кайнатып, андан кумшекер жасашкан... толугу менен ![]() №221 ![]() ![]() Биздин бүгүнкү «Дасторконубуздун» коногу МИРБЕК ИМАНБЕКОВ Керектелүүчү азыктар: 150гр. селёдка, 250гр. картошка, 150гр. сабиз, 200гр. кызыл кызылча, 3 даана жумуртка жана майонез. ДАЯРДОО 1. >Алдын-ала картошка, сабиз жана кызылчаны туздуу... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|