|
![]() №787 ![]() ![]() Тамак жасоонун алдында карапаны сөзсүз 1 сааттай муздак сууга чылап коюңуз... толугу менен ![]() ![]() №320 ![]() ![]() “Жаңы жылдык дасторконго эмне койсом?..” деп баш катырып жаткан чагыңызбы? Анда белгилүү ырчы Гүлнара Тойгонбаева сиздерге улуттук тамактардын, быжынын, олобонун жана килкилдектин рецепттерин сунуш кылмакчы. Бул даамдар майрамдык дасторконуңуздун көркүн ачарына шек жок. толугу менен ![]() ![]() №669 ![]() ![]() Кышкы кечте сырттагы суукту тоготпой, жылуу үйдө даамдуу тамак жеп отурганга эмне жетсин? Албетте, дасторкондо тамактын даамын чыгарчу аджика (татымал) болсо... толугу менен ![]() №994 ![]() ![]() Жаңы жыл алдында көпчүлүк согум союп, эт салып беш бармак жасайт... толугу менен ![]() ![]() №831 ![]() ![]() Жашылчалардын баарын тазалап, жууп алабыз... толугу менен ![]() ![]() №782 ![]() ![]() Кофенин 80ге жакын сорту бар. Алардын арасында бою кичине бадалдар... толугу менен ![]() ![]() №995 ![]() ![]() Келе жаткан Жаңы жылыңыз менен, окурман! Саналуу саттар калып, дасторкон даярдоого... толугу менен ![]() №952 ![]() ![]() Эң даамдуу кофе, балмуздак, шоколад пастасы, пудинг, торттор... толугу менен ![]() ![]() №676 ![]() ![]() Майда бөлүктөргө бөлүнгөн этти, даамы чыгышы үчүн сөөктү кошо мискейге салып, үстүн көмдүрө муздак суу куябыз... толугу менен ![]() ![]() №710 ![]() ![]() Чечевица (жасмык) бир жылдык буурчак түрү... толугу менен ![]() №1033 ![]() ![]() Күз – той-аштын мезгили. Пейили кенен кыргыз эли... толугу менен ![]() ![]() №713 ![]() ![]() ![]() Учурда жер-жемиштердин бышып турган маалы... толугу менен ![]() ![]() №396 ![]() ![]() “Мырзалар жумуртка кууруп, “куксини” сууга демдеп жей бербей, даамдуу тамактарды жасаганды үйрөнүп алганы ашыктык кылбайт”,- дейт Добр. Анда Добрдун колунан даам... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|