Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 384 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 387
ПАЙДАЛУУ КЕҢЕШ
№74042
Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз...
толугу менен
НАНДЫ САКТООНУН ЖОЛДОРУ
№563224
Нан көпкө чейин катыбай жумшак турсун десеңиз, нан салгычтын ичине бир кесим алма салып коюңуз...
толугу менен
ТАМАКТЫН ДААМЫН ЧЫГАРГАН ТАТЫМАЛ ЧӨПТӨР
№475110
Жеген тамак-ашыбыздын даамын чыгарган бул, албетте, татымал чөптөр. Алар даам гана бербестен, миң түркүн касиетке ээ.
толугу менен
ЧОҢ АШКАНАДАГЫ КИЧИНЕКЕЙ СЫРЛАР
№783119

Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз.


толугу менен
БОЗО АЗ КАНДУУЛУКТУН АЛДЫН АЛАТ
№90221-1
Бозо – таруу, жүгөрү, арпа...
толугу менен
ЖЫЛКЫ ЭТИ АЗ КАНДУУЛУККА ДАБА
№85154
Ммм... Чучук, казы-карта...
толугу менен
ИКРА
№67054
Кышка камылганы улантабыз. Кезекте жашылчалардан жасалган икралардын рецепттери...
толугу менен
КҮЗ ДААМДАНГАН САЛАТТАР
№77727
Жай мезгили кыям жасоонун, күз түрлөп салат жабуунун мезгили...
толугу менен
ШИШКЕБЕК ЖАСАЙБЫЗ
№509122
Жай! Тоо! Шишкебек! Түтүнгө ышталып шишкебек бышырып жегендин өзү эле рахат эмеспи. Шишкебек жасабаган кишиге, албетте, бул иш оордой туюлса керек. Бирок аны жасоо мен ойлогондон алда канча жеңил экенин ашпозчулар менен сыр бөлүшкөндөн кийин билдим. Эмесе, ашпозчулардын сырларынан...
толугу менен
ТАТТУУ ПИРОГДОР
№81336

Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот...


толугу менен
КОKOН ГИЛАС
№50062

Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар?


толугу менен
ОРГАНИЗМДИ ТАЗАЛООЧУ ДЕТОКС- САЛАТТАР
№80764
Жаз жана жай мезгилдери организмди тазалоо үчүн эң оңтойлуу убак. Андыктан сиздерге ар кандай жашылча,..
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДҮ КӨПКӨ САКТАЙБЫЗ
№670101
Ашкөк, петрушка, райкан, сельдерей сыяктуу көк чөптөр тамак-ашты даамына чыгарат...
толугу менен
ОТЛИЧНИКТИН МЕНЮСУ ЖЕ ОКУУЧУ ҮЧҮН ПАЙДАЛУУ АЗЫКТАР
№775129
Диетологдор "окуучунун ийгилиги, акыл-эсинин, дене түзүлүшүнүн өсүшү жеген тамагынан...
толугу менен
ИЧ ЭТТЕРДЕН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№468138
Кыргыздар ич эттерден жөргөм, быжы, куурдак сыяктуу даамдарды жасап келишкен. Акыркы кездери ич эттерди тазалагандан эринишеби, айтор, төгүп салышууда. Аларды ысырап кылбай, ар түрдүү даамдарды жасоого болот.
толугу менен
ГҮЛДҮҮ КАПУСТА ЧАЧТЫ, ТЫРМАКТЫ БЕКЕМДЕЙТ
№68292
Түстүү капустабы же гүлдүү капустабы? Туурасы, гүлдүү капуста экен. Ага мындай илимий аталышты араб ботаниги Ибн-эль-Бейтар ыйгарган...
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО
№66751
Жылда эле бадыраӊ арзандаса туздайын деп отуруп сентябрь айынын аягына калып, мен ойлоп турган баадан 2 эсе кымбатка сатып алам...
толугу менен
АШКАНА ХИТИ – КОТЛЕТТЕР
№78160
Эт, пияз, сарымсакты эт өткөргүчтөн өткөрүп алабыз...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛГА ТАТТУУЛАР
№47794
Жаңы жыл тосордо ар бир кожойке дасторкон үстүн толтуруу машакаты менен алектенет. Жыл сүрүүгө кайсы жандык туш келсе, анын өңү-түсү, жакшы көрүп жеген тамагынан азыктар даярдалат. Келе жаткан Балык (Улуу) жылында жаңы жылдык дасторконду кандай даярдоо керек?..
толугу менен
Жаз жаңылыгы: КӨК ЧӨПТӨРДӨН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№804125
Жаз башында көпчүлүк адамдарда чарчаңкы, алсыз абал пайда болот. Дал ушул убакта беде, ат кулак,..
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: