ТОЮМДУУ ПИРОГДОР
№78055
Күн сууктаган сайын организм ысык, тоюмдуу, калориялуу азыктарды талап кыла баштайт
толугу менен
ДИАБЕТИКТЕРДИН ДАСТОРКОНУ
№69324
Кант диабетинин инсулинге көз каранды жана инсулинге көз каранды эмес түрү менен жапа чеккендердин баарынын тамагына өзгөчө көӊүл буруу керектелет...
толугу менен
ТАМШАНТКАН ДААМДАР
№53447
Краб таякчаларын, помидорду, колбасаны жана укропту майда кылып туурап алыңыз. Ага туз жана майонезди кошуп аралаштыруу керек...
толугу менен
ОРОЗОДО ТУУРА ТАМАКТАНЫҢЫЗ
№9093-4

Орозо кармаган адам...


толугу менен
АЗЫКТАРДЫН САЛМАГЫН ТАРАЗАСЫ ЖОК ӨЛЧӨЙБҮЗ
№74026
Суу, сүт, өсүмдүк майы – 5 грамм...
толугу менен
ЖAҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№52976
Кирип келе жаткан Жаңы жыл жакшылыктын жылы болсун десеңиз, адегенде көңүлдү майрамдык дасторконго буруңуз. Дасторконду жасоодо сараңдыкка жол бербеңиз...
толугу менен
ЖАЗГЫ МЕНЮ. ШПИНАТ
№752236
Жазында организм көптөгөн витаминдерге муктаж болот...
толугу менен
БИР, ЭКИ, ҮЧ... ПИЦЦА ДАЯР!
№81292
Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,..
толугу менен
КОМПОТТОР
№61349
Кышында ысык мончодон чыккан соң муздак компоттон жутсаң, суусунуң канат. Ал гана эмес организмди керектүү витаминдер менен камсыздай алабыз...
толугу менен
ТӨӨ БУУРЧАК ЭТКЕ ТЕТЕ
№68154
Дүйнө жүзү боюнча төө буурчактын 250дөн ашык түрү бар. Алардын ичинен ашканада кызыл, ак түстөгүлөрү жана лоя сорту кеӊири пайдаланылат...
толугу менен
ИЧТЕЙДИ АЧУУЧУ АДЖИКАЛАР
№66950
Кышкы кечте сырттагы суукту тоготпой, жылуу үйдө даамдуу тамак жеп отурганга эмне жетсин? Албетте, дасторкондо тамактын даамын чыгарчу аджика (татымал) болсо...
толугу менен
ТАБИТТИ АЧКАН АЧУУ САЛАТТАР
№51864

Күзүндө айымдар кыштын камын көрүп, салаттын түрүн жасашат. Айымдарга жардам иретинде жасоого жеңил болгон, табитти ачкан ачуу татымалдардын рецепттерин сунуштайбыз...


толугу менен
ШИШКЕБЕК ЖАСООДОГУ СЫРЛАР
№75766
Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру...
толугу менен
КЛАССИКАГА АЙЛАНГАН ЧЫКТУУ ТАМАКТАР
№798126
Күрүчтү бышырардын алдында тазалап, муздак сууга таза жууйбуз. Муздак сууга жуулган күрүчтүн дандары бышып жатканда...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
БАЛЫКТЫ ТҮРЛӨП БЫШЫРАБЫЗ
№70870
400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз...

толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК МЕНЮДАГЫ ЫСЫК ТАМАКТАР
№739151
Майрамдык дасторкондун көркүн салаттар, закускелер, суусундуктар гана ачпастан, ысык тамактар да ачарын билебиз...
толугу менен
НАК ШИРЕ ЖАСАП, КЫШТЫН КАМЫН КӨРҮҢҮЗ!
№673106
Бөбөктөр «суусадым» дешкенде дүкөнгө эмес, жер төлөгө чуркап өз колуӊуз менен жасаган нак ширени алып чыгып куюп берсеӊиз кандай ырахат...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: