|
![]() №1057 ![]() ![]() Адатта, шишкебекти мангалга бышырабыз. Аны электр мешине салып бышырса... толугу менен ![]() ![]() №1079 ![]() ![]() Каймак майды сызгыруу жолу менен алынган сары май эзелки кыргыз азыктарынан... толугу менен ![]() ![]() №971 ![]() ![]() Жайдын аптабында күчтүү жана ысык тамак жүрөккө барбай... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1072 ![]() ![]() Ысыкта ысык тамакка табит тартпай кыйналдыңызбы?.. толугу менен ![]() ![]() №1063 ![]() ![]() Түрк буурчагы аталган нокоттон жасалган даамдар адамды ток кармап, энергия тартуулаарын билесизби?.. толугу менен ![]() №1082 ![]() ![]() Жайдын даамын кышта сезүү үчүн кожойкелер көптөгөн ыкмаларды колдонуп... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1098 ![]() ![]() Жаңы жыл майрамы түркүн даамга толгон дасторкон менен көрктүү. толугу менен ![]() ![]() ![]() №1070 ![]() ![]() Адатта, балыкты майга кызарта кууруп жегенди жактырабыз. Сууга, бууга бышырса балыктын курамында... толугу менен ![]() №1065 ![]() ![]() “Суусундуктун түрүн жасоо деле өзүнчө искусство”,- дейт шеф-бармен... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|