|
![]() ![]() ![]() №960 ![]() ![]() Классикалык – каймак май, сүт, крем-брюле, пломбир балмуздагы... толугу менен ![]() ![]() ![]() №1128 ![]() ![]() Немистерди “кычкыл капустанын сүйөрманы” толугу менен ![]() ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Кабакча (кабачки) башка улуттарда эң популярдуу азыктардын бири... толугу менен ![]() ![]() ![]() ![]() №1160 ![]() ![]() Шпинат – акыркы учурларда ашканада толугу менен ![]() №470 ![]() ![]() Бул ыйык майрамда мусулмандар Алла үчүн курмандык чалып, жыт чыгарып, дүйүм тамактарды жасашат. Айт намазын окуп, садага берип, тууган, кошуна-колоң, достордукуна барып, аларды куттукташат... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|