ОРОЗОГО ПАЙДАЛУУ РЕЦЕПТТЕР
№100804
Мусулмандар ыйык туткан Орозо айында кандай азыктарга басым жасоо туура?..
толугу менен
КЫШКЫГА АЛТЫН РЕЦЕПТТЕР
№82722
Жашылчалардын баарын жууп-тазалап алабыз...
толугу менен
КОЁНдун ДАСТОРКОНУ
№42611
Элибизде “жыл жаңырарда дасторконуңуз дүйүм тамак-ашка толуп турса, кирип келген жылда эч кандай жетишпестик болбойт” деген ишеним бар. Андыктан Коёнду таарынтпагандай кылып дасторкон даярдоого аракет жасайлы.
толугу менен
КЫШКЫГА КОМПОТ КАМДАЙЛЫ
№9170-1
Кожойке, кампадан шагыратып...
толугу менен
ТООК ЭТИНЕН РУЛЕТ
№49424
Даамдуу тамакты баарыбыз жакшы көрөт эмеспизби. Кайталанма даамдардан тажаган болсоңуз, жөнөкөй азыктардан өзгөчө даамдуу тамак сунуштайбыз.
толугу менен
ТАБИТТИ АЧКАН КЫЯМДАР
№87510
Кыямды даамдуу жасоо жана туура кайнатуу...
толугу менен
КЫЗЫЛЧАДАН ӨЗГӨЧӨ РЕЦЕПТТЕР
№94600
Кызылча кышкысын ар бир үйдө...
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН УЛУУСУ ЖАНА СУЛУУСУ – ЧАМГЫР
№49015
Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат.
толугу менен
МУРЧ – ТАТЫМАЛДАРДЫН ПАДЫШАСЫ
№50900
Мурч (кара калемпир деп да айтылат) – лиана сыяктуу чырмалып өсчү өсүмдүк. Мекени – Индия. Тактап айтканда, Керала (мурун Малихабар. Кыргызча которгондо “мурчтун мекени” дегенди билдирет) аймагы. Мурч өсүмдүгүнүн бийиктиги 15 метрге дейре жетет...
толугу менен
ӨСҮМДҮК СҮТҮНҮН ПАЙДАСЫ
№89850
Бүгүнкү күндө супермаркеттерден...
толугу менен
ТАМШАНТКАН КАМЫР ТАМАКТАР
№99113
Кыргыз эли эт, камыр азыктарына басым жасайт эмеспи. Бул сапар ушул...
толугу менен
КОКОС
№53600
Кокос португалдардын «coco» – «маймыл» деген сөзүнөн келип чыккан. Мындай аталыш жаңгактын бетиндеги темгил тактардын маймылдын мурдуна окшоштугунан улам коюлуп калган...
толугу менен
МАЙДА ПИЦЦАЛАР
№95022
Пиццаны даярдоонун жүздөгөн түрү бар. Бул санда дайымкы...
толугу менен
ЖЫТЫ АҢКЫГАН КУЛПУНАЙДАН ДЕСЕРТТЕР
№9100-4
Кулпунай бакчаларда бышып...
толугу менен
ЧОПО КАРАПАДАГЫ ДААМДАР
№78730
Тамак жасоонун алдында карапаны сөзсүз 1 сааттай муздак сууга чылап коюңуз...
толугу менен
СОДАНЫН ПАЙДАСЫ
№100606
Кадимки тамак-аш содасын огороддо колдонуп...
толугу менен
ТАМАККА КӨРК БЕРГЕН ГАРНИРЛЕР
№93012
Гарнир деген түшүнүк...
толугу менен
ЖАН СЕРГИТКЕН ЖАЙКЫ ДЕСЕРТТЕР
№92116
Гранита – бул суусунду кандыруучу...
толугу менен
БЕЛЬГИЯ ВАФЛИСИ - МЫКТЫ ДЕСЕРТ
№75620
Бельгия вафлиси 1958-жылы Брюсселде өткөн бүткүл дүйнөлүк көргөзмөдөн кийин таанымал болгон...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: