КАПУСТА
№575154
Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
МАЙРАМДЫК ДААМ
№582122
Жаңы жылдык дасторконду жаярдан мурда чыгыш гороскобуна көз салуу керек. Буга ылайык, быйыл жылкынын сүйүктүү тамактарын эстеп көрөлү.
толугу менен
САРЫМСАК ЖАШТЫГЫҢЫЗДЫ УЗАРТАТ
№586216
Ачуу даамы, жагымсыз жыты жана сасык тумоого каршы каражат катары белгилүү бир азык бар...
толугу менен
КОМПОТ – ВИТАМИНДЕР ТОПТОМУ
№58885
Алма, алмурут, өрүк, жүзүм, шабдалы... Буларды көз алдыңа элестетсең, заматта табит ачылып, жегиң келип кетет...
толугу менен
ЗАЙТУН - КАСИЕТТҮҮ ДАРАК
№589286
Адамдын ар дайым жаш, сулуу жана бекем ден соолукта болуусунун бир сыры зайтунга катылган...
толугу менен
ТАТЫМАЛДАРДЫ САКТООНУН 5 ЭРЕЖЕСИ
№59312
Майдаланбаган, тоголок, бүтүн мурч жылдап сакталат, ал эми майдаланып талкаланганы өзүнүн жытын бат жоготот...
толугу менен
БОЗО КАНДЫ КӨБӨЙТҮП, АДАМДЫ ТОК КАРМАЙТ
№594520
Элибиз дандан жасалчу бозонун ден соолукка тийгизер пайдасына карап илгертен салып келет...
толугу менен
АРТКАН ТАМАК-АШТАН ЖАҢЫ ТАМАК
№59478
Ноорузда конок тосуу үчүн дасторконго колдо болгон тамак-ашыңызды жайнаттыңыз дейли...
толугу менен
САЛАТ КООЗДООНУ ҮЙРӨНӨБҮЗ!
№6012117
Жашылча, жемиш, жумуртка, колбасаны деле жөнөкөй кылып кесип, бирок кооздоп салып койсо, дасторкондун көркүн  ачат...
толугу менен
КАМЫРДЫ МЫКТЫ ЖУУРУЙ АЛАСЫЗБЫ?
№602206
Кээде аш-тойго барып калганда «этинен да камыры сонун болуптур, жегиң эле келет» дегенди угуп калабыз...
толугу менен
ШИШКЕБЕК ДАЯРДАЙБЫЗ!
№602128
Азыр табигат коюнунда эс алуу үчүн мыкты убак. Андайда шишке эт сайып, отко кактап бышырып жесең...
толугу менен
ПИРОЖНОЕ ЖАНА КЕКС ЖАСАЙБЫЗ
№604224
Каймак майды эритип мискейге салып, ага майдаланган быштакты кошобуз...
толугу менен
МАКСЫМ ЖАСООНУ ҮЙРӨТӨБҮЗ
№605382
Ысыкка чыдабай көлөкө издеп, суусап турган маалда чаңкаганыңызды кандыра турган суусундук ичип алганга эмне жетсин...
толугу менен
ПИЦЦА
№606266
Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат...
толугу менен
АШЛЯМФУ – АПТАПТА СЕРГИТҮҮЧҮ АЗЫК
№607352
Мээ кайнаткан ысыкта, албетте, муздак суусундуктар менен тамактар өтүмдүү...
толугу менен
ЭТ ЖАНА АЙРАН МЕНЕН ОКРОШКА ЖАСООНУ ҮЙРӨНӨБҮЗ
№608121
Эң жөнөкөй, даамдуу жана көбүнесе ысыкта жасалуучу тамактардын бири – окрошка. Мунун 20дан ашуун түрү бар...
толугу менен
КАРТОШКАДАН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№609156
Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз...
толугу менен
АССОРТИ КЫЯМДАР
№61234
«Жыл сайын кулпунай, малина, өрүктөн кыям жасайм. Башкача түрүн жасагым келет, бирок кандай?» деп кышка даярдык башталган кезде баш катырып калабыз...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: