|
![]() №766 ![]() ![]() Көк чөптөр тамакка көрк эле бербестен пайдалуу витаминдерге да бай... толугу менен ![]() ![]() №762 ![]() ![]() Жайкы ысыкта организмден тер аркылуу суу көп бөлүнүп чыккандыктан, адам аябай чаңкайт... толугу менен ![]() ![]() №759 ![]() ![]() "Чак түш" тасмасында Жеки Чан менен Крис Такердин кутучадан чубалтып жеген кесмеси көз алдыңыздабы... толугу менен ![]() ![]() №757 ![]() ![]() Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру... толугу менен ![]() №756 ![]() ![]() Бельгия вафлиси 1958-жылы Брюсселде өткөн бүткүл дүйнөлүк көргөзмөдөн кийин таанымал болгон... толугу менен ![]() ![]() №754 ![]() ![]() Корей ашканасы ачуу татымалдар кошулган, эти аз, чөп-чары менен жашылчасы көп тамактардан турат... толугу менен ![]() ![]() №751 ![]() ![]() Шам-шум этмелер: лаваштан жасалган рулеттер, бутерброддор... толугу менен ![]() №750 ![]() ![]() Лагман дунган тилинен которгондо "люмян" – "созулган камыр" дегенди түшүндүрөт... толугу менен ![]() ![]() №749 ![]() ![]() Фуршет – чогулуп тамактануу. Көбүнчө баарлашуу үчүн чогулган кечелерде, майрамдарда уюштурулат... толугу менен ![]() №747 ![]() ![]() Кызыл, сары, жашыл, көк... Көз жоосун алган бул таттууну ар ким ар кандай атайт – макарон, макарунс, макаронс... толугу менен ![]() ![]() ![]() №742 ![]() ![]() Керектелүүчү азыктар... толугу менен ![]() №741 ![]() ![]() Малдын этин үнөмдүү пайдаланып, андан түрдүү тамактарды даярдоонун жолдору көп... толугу менен ![]() ![]() №740 ![]() ![]() Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|