ТОЙГО САЛАТ ЖАСАЙБЫЗ
№674152

Керектелүүчү азыктар: Тоок эти – 300 грамм Катуу сыр – 50 грамм Консерваланган жүгөрү – 150 грамм Ананас (консерваланганы да жарайт) – 50 грамм...


толугу менен
НАК ШИРЕ ЖАСАП, КЫШТЫН КАМЫН КӨРҮҢҮЗ!
№673106
Бөбөктөр «суусадым» дешкенде дүкөнгө эмес, жер төлөгө чуркап өз колуӊуз менен жасаган нак ширени алып чыгып куюп берсеӊиз кандай ырахат...
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ ЛЕЧО
№671117
Кыш камылгасын көргөндөргө кезектеги салаттардын рецебин сунуштайбыз...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДҮ КӨПКӨ САКТАЙБЫЗ
№670101
Ашкөк, петрушка, райкан, сельдерей сыяктуу көк чөптөр тамак-ашты даамына чыгарат...
толугу менен
ИКРА
№67054
Кышка камылганы улантабыз. Кезекте жашылчалардан жасалган икралардын рецепттери...
толугу менен
ИЧТЕЙДИ АЧУУЧУ АДЖИКАЛАР
№66950
Кышкы кечте сырттагы суукту тоготпой, жылуу үйдө даамдуу тамак жеп отурганга эмне жетсин? Албетте, дасторкондо тамактын даамын чыгарчу аджика (татымал) болсо...
толугу менен
КОЖОЙКЕНИН КУРЖУНУНА
№6681917
Кагаз кутудагы сүт тез ирип кетпесин десеӊиз, кутуну ачарыӊыз менен бир чымчым туз салып коюӊуз, сүт көпкө чейин ирибейт...
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО
№66751
Жылда эле бадыраӊ арзандаса туздайын деп отуруп сентябрь айынын аягына калып, мен ойлоп турган баадан 2 эсе кымбатка сатып алам...
толугу менен
ТАМШАНДЫРГАН ӨЗГӨЧӨ КЫЯМДАР
№66461
Жашылча-жемиш бышканы кожойкелер жеӊди түрүп, шымалана кыям, салаттарды жасоого киришишет...
толугу менен
КАБАКЧАДАН ТАМАК ЖАСАЙБЫЗ
№662104
Жашылча-жемиш сатып алууга базарга барып, кабакчага (кабачки) көзүм түштү...
толугу менен
ФАРШТАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№660128
Жай – аптап менен алышуунун эле маалы деп ойлосоңуз, жаңылышасыз! Кыргызстанда жай – организмди керектүү витаминдер менен камсыздоочу учур...
толугу менен
СУЮК ТАМАКТАР
№657106
Суюк тамактардын дүйнөдө жүздөгөн түрлөрү бар. Алардын кээ бирлери муздак түрүндө берилсе, айрымдары ысык даярдалат...
толугу менен
БАЛАӉЫЗ ЭРТЕӉ МЕНЕНКИ ТАМАКТАН БАШ ТАРТПАСЫН ДЕСЕӉИЗ...
№6521912
Балдарды эртеӊ менен тургузуп, бала бакчага же мектепке жөнөтөр алдында тамак ичирүү көпчүлүк ата-энелер үчүн маселе жаратат...
толугу менен
БООРДУ КӨП ЖЕСЕӉИЗ ТИШ БЕКЕМДЕЛИП, ЧАЧ КОЮУЛАНАТ
№648152
Үйдө мал союлган соӊ боорду анча барктабай ич этке кошуп бөлүп салышат. Айрымдар «боор бат бышат, малдын этинен ооз тиели» деп пияз, картошка кошуп кууруп жешет...
толугу менен
МЫРЗАЛАРДАН АЙЫМДАРГА МАЙРАМДЫК ДААМ
№64448
Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди...
толугу менен
КҮРҮЧ ЖЕП ТЕРИӉИЗДИ ТАЗАЛАӉЫЗ
№642208
Күрүч – пайдалуу жана кандай гана тамак болбосун көркүн ача турган азык. Андан ар кандай тамак-аштын түрлөрүн жасоого болот...
толугу менен
АШКАНА МЕНЮСУН ТӨӨ БУУРЧАК МЕНЕН ЖАӉЫЛАӉЫЗ!
№639141

Баштыкта салынып бери жагы жарым жыл ашкана текчесинде турган төө буурчак ар бир үйдөн табылат. "Бүгүн эмне тамак жасасам?" деп баш катырып жатсаӊыз, анда тамак-аш менюӊузга төө буурчактан жасалган даамдарды кошуӊуз...


толугу менен
МАРГАРИНДИ АШЫКЧА КОЛДОНУУ ТҮРДҮҮ ООРУЛАРДЫ ЖАРАТАТ
№63886
Эмнени сүйүп жесек, дароо ал тамактын ордун алмаштыра турган экинчи нерсе иштелип чыгат. Себеби азык-түлүк, тамак-аш рыногунда ал нерсеге болгон талап жогору. Табигый азыктын үлгүсүндө иштелип чыккан тамак бир жагынан пайда алып келгени менен, экинчи жагынан сөзсүз зыянын тийгизери бышык...
толугу менен
ШИРЕЛҮҮ КОТЛЕТА ЖАСООНУН ЫКМАЛАРЫ
№637111
Тишке жумшак, тоюмдуу, дегеле конок келсе дасторкондун көркүн ачкан эт азыгынан жасалган даамдуу тамак – бул котлета. Негизин эт түзгөн мындай тамактан баш тарткандар аз болсо керек...
толугу менен
ЖАӉЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№63463
Ырым-жырымга ишенген адамдар чыгыш гороскобу боюнча кайсы жаныбардын жылы келе жатса, ошол жаныбардын этинен жасалган тамактарды дасторконго коюшпайт...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: