|
![]() №221 ![]() ![]() Биздин бүгүнкү «Дасторконубуздун» коногу МИРБЕК ИМАНБЕКОВ Керектелүүчү азыктар: 150гр. селёдка, 250гр. картошка, 150гр. сабиз, 200гр. кызыл кызылча, 3 даана жумуртка жана майонез. ДАЯРДОО 1. >Алдын-ала картошка, сабиз жана кызылчаны туздуу... толугу менен ![]() №207 ![]() ![]() Биздин бүгүнкү дасторконубуздун коногу жаш эстрада ырчысы БАКТЫГYЛ БАДЫЕВА Керектелүүчү азыктар: Соусу үчүн: 300 грамм койдун же уйдун эти, 2 даана баш пияз, 4 даана помидор, 4-5 даана таттуу болгар калемпири, 1 боо жандоо, 1 боо кинза, 3 тиш сарымсак. Кесмеси үчүн: 600-700 грамм ун, татымына жараша туз... толугу менен ![]() ![]() №195 ![]() ![]() Ашкабактын дарылык касиеттери Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүргүчтөн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу... толугу менен |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|