ПИЦЦА
№606266
Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат...
толугу менен
МАКСЫМ ЖАСООНУ ҮЙРӨТӨБҮЗ
№605382
Ысыкка чыдабай көлөкө издеп, суусап турган маалда чаңкаганыңызды кандыра турган суусундук ичип алганга эмне жетсин...
толугу менен
ПИРОЖНОЕ ЖАНА КЕКС ЖАСАЙБЫЗ
№604224
Каймак майды эритип мискейге салып, ага майдаланган быштакты кошобуз...
толугу менен
ШИШКЕБЕК ДАЯРДАЙБЫЗ!
№602128
Азыр табигат коюнунда эс алуу үчүн мыкты убак. Андайда шишке эт сайып, отко кактап бышырып жесең...
толугу менен
КАМЫРДЫ МЫКТЫ ЖУУРУЙ АЛАСЫЗБЫ?
№602206
Кээде аш-тойго барып калганда «этинен да камыры сонун болуптур, жегиң эле келет» дегенди угуп калабыз...
толугу менен
САЛАТ КООЗДООНУ ҮЙРӨНӨБҮЗ!
№6012117
Жашылча, жемиш, жумуртка, колбасаны деле жөнөкөй кылып кесип, бирок кооздоп салып койсо, дасторкондун көркүн  ачат...
толугу менен
АРТКАН ТАМАК-АШТАН ЖАҢЫ ТАМАК
№59478
Ноорузда конок тосуу үчүн дасторконго колдо болгон тамак-ашыңызды жайнаттыңыз дейли...
толугу менен
БОЗО КАНДЫ КӨБӨЙТҮП, АДАМДЫ ТОК КАРМАЙТ
№594520
Элибиз дандан жасалчу бозонун ден соолукка тийгизер пайдасына карап илгертен салып келет...
толугу менен
ТАТЫМАЛДАРДЫ САКТООНУН 5 ЭРЕЖЕСИ
№59312
Майдаланбаган, тоголок, бүтүн мурч жылдап сакталат, ал эми майдаланып талкаланганы өзүнүн жытын бат жоготот...
толугу менен
ЗАЙТУН - КАСИЕТТҮҮ ДАРАК
№589286
Адамдын ар дайым жаш, сулуу жана бекем ден соолукта болуусунун бир сыры зайтунга катылган...
толугу менен
КОМПОТ – ВИТАМИНДЕР ТОПТОМУ
№58885
Алма, алмурут, өрүк, жүзүм, шабдалы... Буларды көз алдыңа элестетсең, заматта табит ачылып, жегиң келип кетет...
толугу менен
САРЫМСАК ЖАШТЫГЫҢЫЗДЫ УЗАРТАТ
№586216
Ачуу даамы, жагымсыз жыты жана сасык тумоого каршы каражат катары белгилүү бир азык бар...
толугу менен
МАЙРАМДЫК ДААМ
№582122
Жаңы жылдык дасторконду жаярдан мурда чыгыш гороскобуна көз салуу керек. Буга ылайык, быйыл жылкынын сүйүктүү тамактарын эстеп көрөлү.
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
КАПУСТА
№575154
Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет...
толугу менен
КУМШЕКЕР ЖАРАНЫ ТЕЗ АЙЫКТЫРАТ
№572140
Кумшекердин мекени – Индия. Бул өлкөнүн жашоочулары кант камышынан (тростник) шире кайнатып, андан кумшекер жасашкан...
толугу менен
БАКЛАЖАН
№57149
Убагында «акылдан адаштырган алма» деп эсептеп, жегенден коркуп келишкен баклажанды бүгүн дүйнө эли жактырып жешет...
толугу менен
ЖҮЗҮМ
№56690
Бир да жыл мезгили мөмө-жемиштердин арбындыгы менен эрте күзгө тең келе албас...
толугу менен
ЖАЙКЫ ДААМДЫ БАНКАДА САКТАП КАЛ
№564185
Учурда ар бир кожойке банкаларын түгөлдөп, «кышкыга эмне жапсам...» деп ойлонуп турган маал...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: