МАЙРАМДЫК ДААМ
№582122
Жаңы жылдык дасторконду жаярдан мурда чыгыш гороскобуна көз салуу керек. Буга ылайык, быйыл жылкынын сүйүктүү тамактарын эстеп көрөлү.
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
КАПУСТА
№575154
Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет...
толугу менен
КУМШЕКЕР ЖАРАНЫ ТЕЗ АЙЫКТЫРАТ
№572140
Кумшекердин мекени – Индия. Бул өлкөнүн жашоочулары кант камышынан (тростник) шире кайнатып, андан кумшекер жасашкан...
толугу менен
БАКЛАЖАН
№57149
Убагында «акылдан адаштырган алма» деп эсептеп, жегенден коркуп келишкен баклажанды бүгүн дүйнө эли жактырып жешет...
толугу менен
ЖҮЗҮМ
№56690
Бир да жыл мезгили мөмө-жемиштердин арбындыгы менен эрте күзгө тең келе албас...
толугу менен
ЖАЙКЫ ДААМДЫ БАНКАДА САКТАП КАЛ
№564185
Учурда ар бир кожойке банкаларын түгөлдөп, «кышкыга эмне жапсам...» деп ойлонуп турган маал...
толугу менен
НАНДЫ САКТООНУН ЖОЛДОРУ
№563224
Нан көпкө чейин катыбай жумшак турсун десеңиз, нан салгычтын ичине бир кесим алма салып коюңуз...
толугу менен
ЖҮГӨРҮ БУЛЧУҢДУ ӨСТҮРҮП, КӨРҮҮНҮ ЖАКШЫРТАТ
№56372
Жүгөрү мындан 7-12 миң жыл мурун азыркы Мексиканын аймагында маданий өсүмдүккө айланган жана маис деп аталган...
толугу менен
КОКТЕЙЛЬ - МЫКТЫ СУУСУНДУК
№56053
Коктейль – бир нече суюктуктун аралашмасынан жасалган суусундук. Алкоголдук жана алкоголсуз деп эки түргө бөлүнөт...
толугу менен
ЫСЫКТА ИЧИЛЧҮ ПАЙДАЛУУ СУУСУНДУКТАР
№557190
Курамында аш болумдуу заттар жана витаминдер бар. Суусунду кандыруучу эң мыкты каражат...
толугу менен
АЙЫМДАРДАН КЕП-КЕҢЕШ
№5542310
Аялзаты кийим тандоодон же макияж коёрдон мурун өзүнүн тибин туура аныктап алуусу зарыл...
толугу менен
СЫР ЖАСООНУН СЫРЛАРЫ
№54874
Быштак, сыр. Ооба, бул азыктарды бүгүнкү күндө каалаган дүкөндөн сатып алууга болот. Ошентсе да буларды үй шартында жасоо алда канча берекелүү жана даамдуу болору талашсыз...
толугу менен
ЭТТИ ДААМДУУ БЫШЫРУУНУН СЫРЛАРЫ
№54551
Жазында жер төлө бөксөрүп, жашылча-жемиштер быша элек мезгил. Бул учурда организм алсырап, кубаттуу тамак талап кылат...
толугу менен
ЖАЗГЫ ЧӨПТӨР – УНИВЕРСАЛ ДАРЫЛАР
№54484
Берилген рецепттерди окуган айрымдар мурдун чүйрүп, “кызык, чөп жеп?..” деп айтышары бышык. Минтип ойлогондор чоң жаңылышат...
толугу менен
ТЕКИЛАНЫН МЕКЕНИ – МЕКСИКА
№54112
Текила – көгүлтүр агаванын (кактус түрү) ширесинен алынуучу ичимдик. XVI кылымда Мексиканын Текила шаарында жасап башташкан...
толугу менен
БОРСОЙГОН БООРСОКТОР
№541112
Сыртта жаз, жакында Нооруз. Бул майрамды сүмөлөксүз жана да боорсоксуз элестетүү кыйын. 11-март күнү ордо калаада «Боорсок» аттуу сынак өттү...
толугу менен
ГРЕЧКА – АРЫКТООГО ӨБӨЛГӨ
№540117
Гречканын мекени – Индия. Бул азыкты эң көп өлчөмдө экспорттоочу өлкө – Кытай (1 жылда 61 миң тонна), ал эми эң көп импорттоочу өлкө – Япония (1 жылда 70 миң тонна)...
толугу менен
САМСА – БАРКТУУ ТАМАК
№538312
Жаш малдын эти менен пиязды майда туурап алабыз да, татымына жараша туз кошобуз. Эми мунун үстүнө бир аз суу сээп, 20 мүнөттөй дымдап коюш керек...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: