|
![]() №955 ![]() ![]() Жаз – кышкыга деп даярдаган кыям, салаттар түгөнө баштап... толугу менен ![]() ![]() №1030 ![]() ![]() Кабакча (кабачки) башка улуттарда эң популярдуу азыктардын бири... толугу менен ![]() №536 ![]() ![]() Кокос португалдардын «coco» – «маймыл» деген сөзүнөн келип чыккан. Мындай аталыш жаңгактын бетиндеги темгил тактардын маймылдын мурдуна окшоштугунан улам коюлуп калган... толугу менен ![]() ![]() №931 ![]() ![]() Бардык дүкөндөрдүн текчелеринен лимон... толугу менен ![]() №1030 ![]() ![]() Катырылган нан же орусча айтканда “сухарь”... толугу менен ![]() ![]() ![]() №756 ![]() ![]() Бельгия вафлиси 1958-жылы Брюсселде өткөн бүткүл дүйнөлүк көргөзмөдөн кийин таанымал болгон... толугу менен ![]() ![]() №594 ![]() ![]() ![]() Элибиз дандан жасалчу бозонун ден соолукка тийгизер пайдасына карап илгертен салып келет... толугу менен ![]() ![]() №622 ![]() ![]() Жер төлөдө жыйылган салаттардын түрү кожойкенин ашканада мыктылыгын айгинелейт... толугу менен ![]() ![]() №1031 ![]() ![]() Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган... толугу менен ![]() ![]() ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|