САСЫК ТУМОО МЕНЕН КҮРӨШҮҮЧҮ ТАМАКТАР
№688179
Жылуу, сергек жүрүш үчүн бир суткада 30 грамм май жешибиз керек. Мейли ал каймак май, сары май, өсүмдүк майы, малдын майы болсун...
толугу менен
АШЛЯМФУ – АПТАПТА СЕРГИТҮҮЧҮ АЗЫК
№607352
Мээ кайнаткан ысыкта, албетте, муздак суусундуктар менен тамактар өтүмдүү...
толугу менен
«НУРЗАТ» САЛАТЫ СИЗДЕР ҮЧҮН
№441392
Алпаруучу Нурзат Токтосунова сөз чебери эле эмес, ашканада да мыкты экендигин далилдеди. Анда Нурзаттан кыз-келиндерге мастер-класс.
толугу менен
БАДАМ МЭЭНИ ИШТЕТЕТ
№723100
Учурда түштүк жергебизде башка жемиштер менен кошо...
толугу менен
ЖАӉЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№63463
Ырым-жырымга ишенген адамдар чыгыш гороскобу боюнча кайсы жаныбардын жылы келе жатса, ошол жаныбардын этинен жасалган тамактарды дасторконго коюшпайт...
толугу менен
ЖҮЗҮМ
№56690
Бир да жыл мезгили мөмө-жемиштердин арбындыгы менен эрте күзгө тең келе албас...
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
ФАРШТАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№660128
Жай – аптап менен алышуунун эле маалы деп ойлосоңуз, жаңылышасыз! Кыргызстанда жай – организмди керектүү витаминдер менен камсыздоочу учур...
толугу менен
ТУУРА ТАМАКТАНУУ – УЗАК ЖАШООНУН ӨБӨЛГӨСҮ
№794146
Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн...
толугу менен
ЫСЫК ШОРПО ИЧИҢИЗ
№676120
Майда бөлүктөргө бөлүнгөн этти, даамы чыгышы үчүн сөөктү кошо мискейге салып, үстүн көмдүрө муздак суу куябыз...
толугу менен
НОКОТТУ АШКАНАДА КОЛДОНУУ МЕНЕН СӨӨГҮҢҮЗДҮ БЕКЕМДЕҢИЗ
№690174
Нокот (нут) – бир жылдык буурчак өсүмдүгү. Мекени болуп Орто Азия эсептелет. Бул өсүмдүк Борбордук Азияда, Чыгыш Африкада...
толугу менен
ЖАӉЫ ЖЫЛДЫК ЫСЫК ТАМАКТАР
№686134

Этти чоӊ-чоӊ, куйрук майды майда туурап алабыз. Казанга куйрук майды (эгер куйрук май жок болсо өсүмдүк майын), анан этти салып жай отто кызарта куурабыз...


толугу менен
КЫШКЫ САЛАТТАР
№461410
Күз мезгилинде айымдардын баары кыштын камын көрүп, билген салаттарын жасап киришет. Айымдарга жардам иретинде биз өзгөчө оригиналдуу салаттардын рецепттерин, анда колдонуучу кээ бир пайдалуу кеңештерди сунуштайбыз.
толугу менен
ТҮРП - ҮЙ ДАРЫГЕРИ
№68986
Түрптү гректер «Кудай жөнөткөн белек» деп баалап, алгачкылардан болуп өстүрүп пайдаланып келишкен...
толугу менен
САЛАТ КООЗДООНУ ҮЙРӨНӨБҮЗ!
№6012117
Жашылча, жемиш, жумуртка, колбасаны деле жөнөкөй кылып кесип, бирок кооздоп салып койсо, дасторкондун көркүн  ачат...
толугу менен
БОРСОЙГОН БООРСОКТОР
№541112
Сыртта жаз, жакында Нооруз. Бул майрамды сүмөлөксүз жана да боорсоксуз элестетүү кыйын. 11-март күнү ордо калаада «Боорсок» аттуу сынак өттү...
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО МААЛЫ КЕЛДИ
№51272
Туздалган жашылчалар тамак же салат жасоодо, закуске кылууга, башка тамак менен бергенге же шашылышта шам-шум этүүдө алмаштыргыc азык. Туздоонун бир канча түрү бар. Алардын ичинен банкага салып туздоо тууралуу сөз кылмакчыбыз.
толугу менен
ТООК ЖЫЛЫНЫН ДАСТОРКОНУ
№738120
Босогодо тоок жылы...
толугу менен
ЭЗМЕ КУРУТ (КУРУТАБА) & ЖУПКА
№7362210
Кыш мезгили тоюмдуу жана калориялуу тамактарды талап кылат...
толугу менен
АШКАНАДАГЫ ЭҢ ЖӨНӨКӨЙ ЫКМАЛАР...
№7051511
Эгер микротолкундуу мешке тамак ысытканда 2 идиш батпай жатса...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: