КҮЗ ДААМДАНГАН САЛАТТАР
№77727
Жай мезгили кыям жасоонун, күз түрлөп салат жабуунун мезгили...
толугу менен
ИКРА
№67054
Кышка камылганы улантабыз. Кезекте жашылчалардан жасалган икралардын рецепттери...
толугу менен
ЧОҢ АШКАНАДАГЫ КИЧИНЕКЕЙ СЫРЛАР
№783119

Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз.


толугу менен
БОЗО АЗ КАНДУУЛУКТУН АЛДЫН АЛАТ
№90221-1
Бозо – таруу, жүгөрү, арпа...
толугу менен
ТАМАКТЫН ДААМЫН ЧЫГАРГАН ТАТЫМАЛ ЧӨПТӨР
№475110
Жеген тамак-ашыбыздын даамын чыгарган бул, албетте, татымал чөптөр. Алар даам гана бербестен, миң түркүн касиетке ээ.
толугу менен
НАНДЫ САКТООНУН ЖОЛДОРУ
№563224
Нан көпкө чейин катыбай жумшак турсун десеңиз, нан салгычтын ичине бир кесим алма салып коюңуз...
толугу менен
ЖЫЛКЫ ЭТИ АЗ КАНДУУЛУККА ДАБА
№85154
Ммм... Чучук, казы-карта...
толугу менен
ПАЙДАЛУУ КЕҢЕШ
№74042
Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз...
толугу менен
АНАНАС
№53595
Дасторконго көрк тартуулаган, өзгөчө даамы бар ананасты ким гана билбейт. Анын экзотикалык даамы гана эмес, пайдалуу жактары да көп болгондуктан, дамамат колдонгондор жок эмес...
толугу менен
КЫТАЙЛАРДЫН ВОК КЕСМЕСИ
№759184
"Чак түш" тасмасында Жеки Чан менен Крис Такердин кутучадан чубалтып жеген кесмеси көз алдыңыздабы...
толугу менен
ЭТ ЭТКЕ, ШОРПО БЕТКЕ. СӨӨК КАЙНАТЫП ИЧҮҮНҮН ПАЙДАСЫ
№78464
Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо...
толугу менен
ПАЙДАСЫ КӨП НАН ТҮРЛӨРҮ
№76020

Буудай уну – 250 грамм...


толугу менен
ЖАШЫЛЧА-ЖЕМИШТЕРДИ ТОҢДУРУУ
№772117
Тоңдуруп сактоо – жашылча-жемиштердин, мөмөлөрдүн курамындагы...
толугу менен
КОРЕЙ АШКАНАСЫ
№75491
Корей ашканасы ачуу татымалдар кошулган, эти аз, чөп-чары менен жашылчасы көп тамактардан турат...
толугу менен
ТҮШТҮКТӨГҮ ӨЗГӨЧӨ ТАМАКТАР
№885163
Курутоб тажиктердин тамагы...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨР МЕНЕН ТАМАК-АШТЫН АЙКАЛЫШЫ
№766710
Көк чөптөр тамакка көрк эле бербестен пайдалуу витаминдерге да бай...
толугу менен
БАКЛАЖАНДАН ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№82126
«Кайнененин тили»... Дасторкондо эң көп орун алган, конокторго жаңылык деле болбой...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДААМДАР
№47896
Жыл тогошордо саат жебеси 12ни какканча Коён жакшы көргөн даамдан сызып, андан кийин Балыктын тамагына басым жасаганыбыз туура. Эмесе, эки жандыктын жактырган азыктарынан даярдалган даамдардын рецепттерин сунуштайбыз.
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧА-ЖЕМИШТЕР
№61452
Жай мезгили карып барат. Аны менен катар жер-жемиштердин айрымдарынын бышуу мезгили аяктоодо...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: