СУЛУУ БОЛОМ ДЕСЕҢИЗ, СУЛУ ЖЕҢИЗ
№90010
Баарыбыз эле сулу үлпүлдөгүнөн...
толугу менен
ИЧИМДИК ЖАНА ЗАКУСКЕ
№5305-1
Жаңы жылда ар бир үйдө каалоо-тилектер айтылып, тосттор көтөрүлөт. Албетте, көпчүлүк майрам, тойлор ичкиликсиз, ал эми ичкилик закускесиз тамактан өтпөйт...
толугу менен
КЫЯЛЫБЫЗДАГЫ КЫЯМДАРДЫ ЖАСАЙЛЫ
№40431
Кычыраган кышта дасторкондо турган кыям жайдын толукшуп турган кезин эске салат эмеспи. Учурда мөмө-жемиштер бышып, кыям даярдап алуу мезгили да келди. Кожойкелер, келгиле...
толугу менен
КАПУСТА ИЧЕГИ-КАРЫНДЫ ТАЗАЛАЙТ
№83444
Унду элеп, 1 чай кашык туз...
толугу менен
КЛЕТЧАТКА ХОЛЕСТЕРИНДИН ДЕҢГЭЭЛИН АЗАЙТАТ
№85703
Клетчатка – өсүмдүк курамындагы...
толугу менен
АССОРТИ КЫЯМДАР
№61234
«Жыл сайын кулпунай, малина, өрүктөн кыям жасайм. Башкача түрүн жасагым келет, бирок кандай?» деп кышка даярдык башталган кезде баш катырып калабыз...
толугу менен
КОЗУ КАРЫН ИММУНДУК СИСТЕМДИ БЕКЕМДЕЙТ
№80847
Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө,..
толугу менен
ҮНДҮК ЭТИНЕН ДААМДАР
№79568
Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,..
толугу менен
МӨМӨЛӨРҮ КАЙНАТЫЛБАГАН КЫЯМДАР
№818116
Үй шартында жасалган кыямдар – эң мыкты десерт жана витаминдердин топтому...
толугу менен
КЕБАБ – БАРДЫК ЭЛДИН АШКАНАСЫНДА ПОПУЛЯРДУУ
№67554
Кебаб – перс тилинен которгондо «куурулган эт» деген маанини түшүндүрөт. Бул ар бир элде ар кандай аталат...
толугу менен
ПРИПРАВА – ТАМАКТЫН ДААМЫН АРТТЫРГАН КОШУЛМА
№72424
Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын...
толугу менен
МЫРЗАЛАР ҮЧҮН РЕЦЕПТТЕР: 8-МАРТТЫН ДАСТОРКОНУ
№80048
8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам...
толугу менен
КОНОКТОРДУ КУБАНТЫҢЫЗ!
№53124
Январь айынын ортосуна чейин жаңы жылыбыз менен куттуктап келген коноктордун аягы үзүлбөйт эмеспи...
толугу менен
РОЛЛДОР
№684184
Роллдор – бул япон ашканасынын тамагы. Японияда маки же макидзуси деп аташат. Кыргыз тилине которгондо оролгон дегенди түшүндүрөт...
толугу менен
АШКАБАКТАН ТҮРЛӨП ДААМ ЖАСАҢЫЗ
№83372
Ашкабак – табияттын сыйкырдуу жашылчасы...
толугу менен
ПИКНИККЕ ЖӨНӨДҮК. ТҮРЛӨП ДАСТОРКОН ЖАЙЫҢЫЗ
№81464
Шишкебек пикниктин салттуу даамы экени баарыбызга маалым. Бирок жаратылыш коюнунда андан да...
толугу менен
ИТАЛИЯ АШКАНАСЫНАН: ДААМДУУ ЖАНА ОҢОЙ ЖАСАЛЧУ ПАСТАЛАР
№823117
Италияда макарон азыктары жана андан даярдалган тамак паста деп аталат...
толугу менен
АРТКАН ТАМАК-АШТАН ЖАҢЫ ТАМАК
№59478
Ноорузда конок тосуу үчүн дасторконго колдо болгон тамак-ашыңызды жайнаттыңыз дейли...
толугу менен
Сабиз чачты, тырмакты бекемдейт
№83842

Сабиз ашканада кеңири колдонулган жашылча экени баарыбызга маалым...


толугу менен
МАНДАРИН
№48044
Мандариндин курамында адамдын организмине керек болгон көптөгөн заттар: кальций, темир, магний, фосфор, калий, натрий жана башкалар бар. Ошондой эле витаминдерге бай...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: