|
![]() №816 ![]() ![]() Бул жолу сиздерге үй шартында жасоого мүмкүн болгон даамдуу жана пайдалуу лимонад түрлөрүнүн... толугу менен ![]() №662 ![]() ![]() Жашылча-жемиш сатып алууга базарга барып, кабакчага (кабачки) көзүм түштү... толугу менен ![]() ![]() №464 ![]() ![]() Кышкы салаттарды жаап бүттүңүз. Бирок бош банкаларыңыз калып калды. «Эми буларга эмне жапсам?» деп баш катырып жатасызбы? Анда төмөнкү рецепттер сизге жардамга келет. толугу менен ![]() ![]() №482 ![]() ![]() Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат. толугу менен ![]() ![]() №424 ![]() ![]() Бүгүнкү биздин конок, актёр Азамат Арыков бир нече кинотасмаларда мыкты образ жаратып тим болбостон, ашкана сырларын да өздөштүрүүгө жетишиптир. Ал Жаңы жылга белек болсун деп “Коёнек” салатынын рецебин сунуштайт. толугу менен ![]() ![]() №728 ![]() ![]() Ашканадагы тоюмдуу жана витаминдүү болгон тамак-аштын бири – крем шорпо... толугу менен ![]() №747 ![]() ![]() Кызыл, сары, жашыл, көк... Көз жоосун алган бул таттууну ар ким ар кандай атайт – макарон, макарунс, макаронс... толугу менен ![]() ![]() №831 ![]() ![]() Жашылчалардын баарын тазалап, жууп алабыз... толугу менен ![]() №739 ![]() ![]() Эгерде сиз жагымдуу кече уюштуруп, бирок сүйүктүүңүздү «кантип таң калтырам?» деп жатсаңыз жөнөкөй жана оригиналдуу шамдарды жасаңыз... толугу менен ![]() ![]() ![]() №713 ![]() ![]() ![]() Учурда жер-жемиштердин бышып турган маалы... толугу менен ![]() №830 ![]() ![]() Окумуштуулардын изилдөөсүнө таянсак, алмурут жүрөктүн иштешине оң таасир... толугу менен ![]() ![]() №820 ![]() ![]() Учурда жайдын аптаптуу убагы. Суусап, улам бир нерсе менен суусунду кандыруу менен алекпиз... толугу менен ![]() №195 ![]() ![]() Ашкабактын дарылык касиеттери Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүргүчтөн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу... толугу менен ![]() ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|