ТУЗДАЛГАН ПОМИДОР ЖАШТЫКТЫ УЗАРТАТ
№72156
Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм...
толугу менен
ЗАМАНБАП АЧЫТКЫ РАКТЫ ЧАКЫРАБЫ?
№841152
Ачыткы – ашканада кеңири...
толугу менен
НАК ШИРЕ ЖАСАП, КЫШТЫН КАМЫН КӨРҮҢҮЗ!
№673106
Бөбөктөр «суусадым» дешкенде дүкөнгө эмес, жер төлөгө чуркап өз колуӊуз менен жасаган нак ширени алып чыгып куюп берсеӊиз кандай ырахат...
толугу менен
БАКЛАЖАН
№57149
Убагында «акылдан адаштырган алма» деп эсептеп, жегенден коркуп келишкен баклажанды бүгүн дүйнө эли жактырып жешет...
толугу менен
ЖУМУРТКА ЖҮРӨКТҮН ИШТЕШИН ЖАКШЫРТАТ
№81094
Жумуртка дасторконубуздагы эң белгилүү азык экени талашсыз. Антпегендечи? Даамдуу, арзан,..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК МЕНЮДАГЫ ЫСЫК ТАМАКТАР
№739151
Майрамдык дасторкондун көркүн салаттар, закускелер, суусундуктар гана ачпастан, ысык тамактар да ачарын билебиз...
толугу менен
БАЛЫКТЫ ТҮРЛӨП БЫШЫРАБЫЗ
№70870
400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз...

толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
КЛАССИКАГА АЙЛАНГАН ЧЫКТУУ ТАМАКТАР
№798126
Күрүчтү бышырардын алдында тазалап, муздак сууга таза жууйбуз. Муздак сууга жуулган күрүчтүн дандары бышып жатканда...
толугу менен
ТАБИТТИ АЧКАН АЧУУ САЛАТТАР
№51864

Күзүндө айымдар кыштын камын көрүп, салаттын түрүн жасашат. Айымдарга жардам иретинде жасоого жеңил болгон, табитти ачкан ачуу татымалдардын рецепттерин сунуштайбыз...


толугу менен
ШИШКЕБЕК ЖАСООДОГУ СЫРЛАР
№75766
Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру...
толугу менен
ИЧТЕЙДИ АЧУУЧУ АДЖИКАЛАР
№66950
Кышкы кечте сырттагы суукту тоготпой, жылуу үйдө даамдуу тамак жеп отурганга эмне жетсин? Албетте, дасторкондо тамактын даамын чыгарчу аджика (татымал) болсо...
толугу менен
ТӨӨ БУУРЧАК ЭТКЕ ТЕТЕ
№68154
Дүйнө жүзү боюнча төө буурчактын 250дөн ашык түрү бар. Алардын ичинен ашканада кызыл, ак түстөгүлөрү жана лоя сорту кеӊири пайдаланылат...
толугу менен
КОМПОТТОР
№61349
Кышында ысык мончодон чыккан соң муздак компоттон жутсаң, суусунуң канат. Ал гана эмес организмди керектүү витаминдер менен камсыздай алабыз...
толугу менен
БИР, ЭКИ, ҮЧ... ПИЦЦА ДАЯР!
№81292
Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,..
толугу менен
ЖAҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№52976
Кирип келе жаткан Жаңы жыл жакшылыктын жылы болсун десеңиз, адегенде көңүлдү майрамдык дасторконго буруңуз. Дасторконду жасоодо сараңдыкка жол бербеңиз...
толугу менен
ЖАЗГЫ МЕНЮ. ШПИНАТ
№752236
Жазында организм көптөгөн витаминдерге муктаж болот...
толугу менен
АЗЫКТАРДЫН САЛМАГЫН ТАРАЗАСЫ ЖОК ӨЛЧӨЙБҮЗ
№74026
Суу, сүт, өсүмдүк майы – 5 грамм...
толугу менен
ОРОЗОДО ТУУРА ТАМАКТАНЫҢЫЗ
№9093-4

Орозо кармаган адам...


толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: