|
![]() №725 ![]() ![]() Чыгыш өлкөлөрүндө баклажанды «кабыктуу дарыкана» деп аташат... толугу менен ![]() №802 ![]() ![]() Жазында организмибиз витаминдерге муктаж болору баарыбызга белгилүү. Андыктан жаңы бышкан жашылчалардан... толугу менен ![]() ![]() №480 ![]() ![]() Мандариндин курамында адамдын организмине керек болгон көптөгөн заттар: кальций, темир, магний, фосфор, калий, натрий жана башкалар бар. Ошондой эле витаминдерге бай... толугу менен ![]() ![]() №534 ![]() ![]() Краб таякчаларын, помидорду, колбасаны жана укропту майда кылып туурап алыңыз. Ага туз жана майонезди кошуп аралаштыруу керек... толугу менен ![]() ![]() №499 ![]() ![]() Керектелүүчү азыктар: Кайнатылган тоок эти – 200 грамм Бадыраң – 2 даана Жумуртка – 1 даана Соя соусу – 2 аш кашык Зайтун (же башка өсүмдүк) майы – 2 аш кашык Сарымсак – 2 тишче... толугу менен ![]() №808 ![]() ![]() Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө,.. толугу менен ![]() ![]() №697 ![]() ![]() Тоок этин анча чоң эмес бөлүктөргө бөлүп, туздап, мурч себебиз. Көмөч казанга каймак май менен зайтун майын куюп, тоок этин салып күчтүү отко кызаргыча кууруйбуз... толугу менен ![]() №800 ![]() ![]() 8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам... толугу менен ![]() ![]() №513 ![]() ![]() Суусаганда муздак табигый ширеден бир стакан жутуп алсаң кандай сонун?! Табигый шире суусунуңду гана кандырбастан, организмди баалуу витаминдер менен азыктандырат эмеспи. Айрыкча кыш жана жаз мезгилдеринде. Учурда дүкөндөрдөн ширенин түрүн табууга болот... толугу менен ![]() ![]() №571 ![]() ![]() ![]() Убагында «акылдан адаштырган алма» деп эсептеп, жегенден коркуп келишкен баклажанды бүгүн дүйнө эли жактырып жешет... толугу менен ![]() ![]() №644 ![]() ![]() ![]() Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди... толугу менен ![]() ![]() №410 ![]() ![]() Күздүн алгачкы айы да кирип келди. Кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган учур. Айымдар мактоону жасаган тамак-ашынан алат эмеспи. Анда келиңиз, быйыл да жыл сайын жасап жүргөн салат түрлөрүнө Жанара Атабекова менен бирдикте өзгөчөлүк кошуңуз. толугу менен ![]() ![]() №560 ![]() ![]() ![]() Коктейль – бир нече суюктуктун аралашмасынан жасалган суусундук. Алкоголдук жана алкоголсуз деп эки түргө бөлүнөт... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|