МАРГАРИНДИ АШЫКЧА КОЛДОНУУ ТҮРДҮҮ ООРУЛАРДЫ ЖАРАТАТ
№63886
Эмнени сүйүп жесек, дароо ал тамактын ордун алмаштыра турган экинчи нерсе иштелип чыгат. Себеби азык-түлүк, тамак-аш рыногунда ал нерсеге болгон талап жогору. Табигый азыктын үлгүсүндө иштелип чыккан тамак бир жагынан пайда алып келгени менен, экинчи жагынан сөзсүз зыянын тийгизери бышык...
толугу менен
ТОЙ ДАСТОРКОНУНА САЛАТТАР
№778811
Күз той мезгили. Албетте, тойдун дасторконун салаттарсыз элестетүү мүмкүн эмес...
толугу менен
ТҮРП - ҮЙ ДАРЫГЕРИ
№68986
Түрптү гректер «Кудай жөнөткөн белек» деп баалап, алгачкылардан болуп өстүрүп пайдаланып келишкен...
толугу менен
АНАНАС
№53595
Дасторконго көрк тартуулаган, өзгөчө даамы бар ананасты ким гана билбейт. Анын экзотикалык даамы гана эмес, пайдалуу жактары да көп болгондуктан, дамамат колдонгондор жок эмес...
толугу менен
АШКАНАНЫ ЧАКАН ПЛАНТАЦИЯГА АЙЛАНТ
№78496
Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп...
толугу менен
КОРЕЙ АШКАНАСЫ
№75491
Корей ашканасы ачуу татымалдар кошулган, эти аз, чөп-чары менен жашылчасы көп тамактардан турат...
толугу менен
ООЗУҢДАН ОТ ЧЫГАРГАН АДЖИКА
№61791
Айрым адамдар таттууга басым жасаса, кээ бирлерибиз, тескерисинче, «ооздон от чыгарган» ачуу тамактарды сүйүп жейбиз...
толугу менен
АПЕЛЬСИНДИН ПАЙДАСЫ
№74598
Калориясы – 100 граммында 40 ккал...
толугу менен
БИР, ЭКИ, ҮЧ... ПИЦЦА ДАЯР!
№81292
Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛГА ТАТТУУЛАР
№47794
Жаңы жыл тосордо ар бир кожойке дасторкон үстүн толтуруу машакаты менен алектенет. Жыл сүрүүгө кайсы жандык туш келсе, анын өңү-түсү, жакшы көрүп жеген тамагынан азыктар даярдалат. Келе жаткан Балык (Улуу) жылында жаңы жылдык дасторконду кандай даярдоо керек?..
толугу менен
KЫШКЫ CАЛАТТАР
№61892
Кышта чоңдор да, кичинелер да талашып жечү салаттарды жасоонун кызуу кези. Андыктан элдин шарынан сиз да калбай жасап, үйүңүздөгүлөрдү кубантыңыз...
толугу менен
ЖҮЗҮМ
№56690
Бир да жыл мезгили мөмө-жемиштердин арбындыгы менен эрте күзгө тең келе албас...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДААМДАР
№47896
Жыл тогошордо саат жебеси 12ни какканча Коён жакшы көргөн даамдан сызып, андан кийин Балыктын тамагына басым жасаганыбыз туура. Эмесе, эки жандыктын жактырган азыктарынан даярдалган даамдардын рецепттерин сунуштайбыз.
толугу менен
ТАТТУУ ТОКОЧТОР
№72999
Таттуу токочтор – жайылган ак дасторкондун жасалгасы...
толугу менен
КАБЫРГАДАН «ТААЖЫ» ЖАНА САМСА
№70192
Дүйнө жүзү боюнча койдун кабыргасынан түркүн даамдар жасалып, казанда, электр мешинде,...
толугу менен
ҮЙ ШАРТЫНДАГЫ ФАСТФУДДАР
№69597
Фастфуд – жумушка же бир жакка шашып жатканда, же болбосо курсак ачып чый-пыйыбыз чыгып турганда бат даярдалчу капчыкка үнөмдүү даам...
толугу менен
ЖУМУРТКА ЖҮРӨКТҮН ИШТЕШИН ЖАКШЫРТАТ
№81094
Жумуртка дасторконубуздагы эң белгилүү азык экени талашсыз. Антпегендечи? Даамдуу, арзан,..
толугу менен
ГҮЛДҮҮ КАПУСТА ЧАЧТЫ, ТЫРМАКТЫ БЕКЕМДЕЙТ
№68292
Түстүү капустабы же гүлдүү капустабы? Туурасы, гүлдүү капуста экен. Ага мындай илимий аталышты араб ботаниги Ибн-эль-Бейтар ыйгарган...
толугу менен
ЖАРЫМ СААТТА ДАЯР БОЛЧУ ЗАПЕКАНКА
№67983
Аарчылып, жууп-тазаланган картошканы ичке таякча туурап өзүнчө идишке салабыз...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: