|
![]() №638 ![]() ![]() Эмнени сүйүп жесек, дароо ал тамактын ордун алмаштыра турган экинчи нерсе иштелип чыгат. Себеби азык-түлүк, тамак-аш рыногунда ал нерсеге болгон талап жогору. Табигый азыктын үлгүсүндө иштелип чыккан тамак бир жагынан пайда алып келгени менен, экинчи жагынан сөзсүз зыянын тийгизери бышык... толугу менен ![]() №778 ![]() ![]() Күз той мезгили. Албетте, тойдун дасторконун салаттарсыз элестетүү мүмкүн эмес... толугу менен ![]() ![]() №689 ![]() ![]() Түрптү гректер «Кудай жөнөткөн белек» деп баалап, алгачкылардан болуп өстүрүп пайдаланып келишкен... толугу менен ![]() №535 ![]() ![]() ![]() Дасторконго көрк тартуулаган, өзгөчө даамы бар ананасты ким гана билбейт. Анын экзотикалык даамы гана эмес, пайдалуу жактары да көп болгондуктан, дамамат колдонгондор жок эмес... толугу менен ![]() ![]() №784 ![]() ![]() Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп... толугу менен ![]() №754 ![]() ![]() Корей ашканасы ачуу татымалдар кошулган, эти аз, чөп-чары менен жашылчасы көп тамактардан турат... толугу менен ![]() ![]() №617 ![]() ![]() Айрым адамдар таттууга басым жасаса, кээ бирлерибиз, тескерисинче, «ооздон от чыгарган» ачуу тамактарды сүйүп жейбиз... толугу менен ![]() ![]() №812 ![]() ![]() Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,.. толугу менен ![]() №477 ![]() ![]() Жаңы жыл тосордо ар бир кожойке дасторкон үстүн толтуруу машакаты менен алектенет. Жыл сүрүүгө кайсы жандык туш келсе, анын өңү-түсү, жакшы көрүп жеген тамагынан азыктар даярдалат. Келе жаткан Балык (Улуу) жылында жаңы жылдык дасторконду кандай даярдоо керек?.. толугу менен ![]() ![]() №618 ![]() ![]() Кышта чоңдор да, кичинелер да талашып жечү салаттарды жасоонун кызуу кези. Андыктан элдин шарынан сиз да калбай жасап, үйүңүздөгүлөрдү кубантыңыз... толугу менен ![]() №566 ![]() ![]() ![]() Бир да жыл мезгили мөмө-жемиштердин арбындыгы менен эрте күзгө тең келе албас... толугу менен ![]() ![]() №478 ![]() ![]() Жыл тогошордо саат жебеси 12ни какканча Коён жакшы көргөн даамдан сызып, андан кийин Балыктын тамагына басым жасаганыбыз туура. Эмесе, эки жандыктын жактырган азыктарынан даярдалган даамдардын рецепттерин сунуштайбыз. толугу менен ![]() ![]() №701 ![]() ![]() Дүйнө жүзү боюнча койдун кабыргасынан түркүн даамдар жасалып, казанда, электр мешинде,... толугу менен ![]() №695 ![]() ![]() Фастфуд – жумушка же бир жакка шашып жатканда, же болбосо курсак ачып чый-пыйыбыз чыгып турганда бат даярдалчу капчыкка үнөмдүү даам... толугу менен ![]() ![]() №810 ![]() ![]() Жумуртка дасторконубуздагы эң белгилүү азык экени талашсыз. Антпегендечи? Даамдуу, арзан,.. толугу менен ![]() №682 ![]() ![]() Түстүү капустабы же гүлдүү капустабы? Туурасы, гүлдүү капуста экен. Ага мындай илимий аталышты араб ботаниги Ибн-эль-Бейтар ыйгарган... толугу менен ![]() ![]() №679 ![]() ![]() Аарчылып, жууп-тазаланган картошканы ичке таякча туурап өзүнчө идишке салабыз... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|