|
|
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 384
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 387
№825 5 4
Кабакты жууп, тазалап, калыңдыгын 1 сантиметрден кылып тегерек формада кесебиз... толугу менен №955 5 0
Жаз – кышкыга деп даярдаган кыям, салаттар түгөнө баштап... толугу менен ![]() №530 5 -1
Жаңы жылда ар бир үйдө каалоо-тилектер айтылып, тосттор көтөрүлөт. Албетте, көпчүлүк майрам, тойлор ичкиликсиз, ал эми ичкилик закускесиз тамактан өтпөйт... толугу менен №681 5 4
Дүйнө жүзү боюнча төө буурчактын 250дөн ашык түрү бар. Алардын ичинен ашканада кызыл, ак түстөгүлөрү жана лоя сорту кеӊири пайдаланылат... толугу менен ![]() №526 5 2
Бүткүл дүйнөлүк саламаттык сактоо уюмунун берген маалыматына таянсак, адам жылына аз дегенде 20 килограмм балык жеши керек. Ал эми Японияда бул көрсөткүч киши башына 45 килограммга чейин жетет... толугу менен ![]() №675 5 4
Кебаб – перс тилинен которгондо «куурулган эт» деген маанини түшүндүрөт. Бул ар бир элде ар кандай аталат... толугу менен №718 5 13
Арабызда ачуу азыктарды жактыргандардын саны арбын болсо керек... толугу менен ![]() №721 5 6
Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм... толугу менен №822 6 3
Бул жолу сиздерге кызыктуу, өзгөчө рецепттер менен бөлүшүүнү туура көрдүк... толугу менен ![]() №516 6 4
Туздуу сууга чыланган чүпүрөккө сырды ороп туруп муздаткычка салып койсоңуз, сыр узак убакытка сакталат... толугу менен ![]() №784 6 4
Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо... толугу менен №757 6 6
Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру... толугу менен ![]() №795 6 8
Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,.. толугу менен №664 6 1
Жашылча-жемиш бышканы кожойкелер жеӊди түрүп, шымалана кыям, салаттарды жасоого киришишет... толугу менен ![]() №751 6 4
Шам-шум этмелер: лаваштан жасалган рулеттер, бутерброддор... толугу менен №711 6 8
Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар... толугу менен ![]() №500 6 2
Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар? толугу менен ![]() |
|
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
| |