|
![]() №526 ![]() ![]() ![]() Бүткүл дүйнөлүк саламаттык сактоо уюмунун берген маалыматына таянсак, адам жылына аз дегенде 20 килограмм балык жеши керек. Ал эми Японияда бул көрсөткүч киши башына 45 килограммга чейин жетет... толугу менен ![]() ![]() №675 ![]() ![]() Кебаб – перс тилинен которгондо «куурулган эт» деген маанини түшүндүрөт. Бул ар бир элде ар кандай аталат... толугу менен ![]() №718 ![]() ![]() Арабызда ачуу азыктарды жактыргандардын саны арбын болсо керек... толугу менен ![]() ![]() №721 ![]() ![]() Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм... толугу менен ![]() №822 ![]() ![]() Бул жолу сиздерге кызыктуу, өзгөчө рецепттер менен бөлүшүүнү туура көрдүк... толугу менен ![]() ![]() №516 ![]() ![]() Туздуу сууга чыланган чүпүрөккө сырды ороп туруп муздаткычка салып койсоңуз, сыр узак убакытка сакталат... толугу менен ![]() ![]() №784 ![]() ![]() Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо... толугу менен ![]() №757 ![]() ![]() Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру... толугу менен ![]() ![]() №795 ![]() ![]() Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,.. толугу менен ![]() №664 ![]() ![]() Жашылча-жемиш бышканы кожойкелер жеӊди түрүп, шымалана кыям, салаттарды жасоого киришишет... толугу менен ![]() ![]() №751 ![]() ![]() Шам-шум этмелер: лаваштан жасалган рулеттер, бутерброддор... толугу менен ![]() №711 ![]() ![]() ![]() Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар... толугу менен ![]() ![]() №500 ![]() ![]() ![]() Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар? толугу менен ![]() ![]() №706 ![]() ![]() Стейк англис тилинен которгондо "бир кесим эт" деп которулат... толугу менен ![]() ![]() №742 ![]() ![]() Керектелүүчү азыктар... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|