|
|
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 384
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 387
№794 14 6
Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн... толугу менен №626 14 2
Ашкабактын кабыгын аарчып, данегин тазалап, муздак суу менен жууп алабыз... толугу менен ![]() №676 12 0
Майда бөлүктөргө бөлүнгөн этти, даамы чыгышы үчүн сөөктү кошо мискейге салып, үстүн көмдүрө муздак суу куябыз... толугу менен ![]() №815 14 5
Интернет колдонуучулар, алардын ичинде аттуу-баштуулар да "Афган куурдагы" деп куурдакты сөөгү... толугу менен №639 14 1
Баштыкта салынып бери жагы жарым жыл ашкана текчесинде турган төө буурчак ар бир үйдөн табылат. "Бүгүн эмне тамак жасасам?" деп баш катырып жатсаӊыз, анда тамак-аш менюӊузга төө буурчактан жасалган даамдарды кошуӊуз... толугу менен ![]() №572 14 0
Кумшекердин мекени – Индия. Бул өлкөнүн жашоочулары кант камышынан (тростник) шире кайнатып, андан кумшекер жасашкан... толугу менен ![]() №788 14 2
Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан... толугу менен №468 13 8
Кыргыздар ич эттерден жөргөм, быжы, куурдак сыяктуу даамдарды жасап келишкен. Акыркы кездери ич эттерди тазалагандан эринишеби, айтор, төгүп салышууда. Аларды ысырап кылбай, ар түрдүү даамдарды жасоого болот. толугу менен ![]() №750 14 8
Лагман дунган тилинен которгондо "люмян" – "созулган камыр" дегенди түшүндүрөт... толугу менен №648 15 2
Үйдө мал союлган соӊ боорду анча барктабай ич этке кошуп бөлүп салышат. Айрымдар «боор бат бышат, малдын этинен ооз тиели» деп пияз, картошка кошуп кууруп жешет... толугу менен ![]() №739 15 1
Майрамдык дасторкондун көркүн салаттар, закускелер, суусундуктар гана ачпастан, ысык тамактар да ачарын билебиз... толугу менен №575 15 4
Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет... толугу менен ![]() №705 15 11
Эгер микротолкундуу мешке тамак ысытканда 2 идиш батпай жатса... толугу менен №609 15 6
Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз... толугу менен ![]() №805 13 3
Көпшөк куймактарды (оладьи) эрте мененки чайга жана шашкедеги шам-шумга берсе эң сонун вариант... толугу менен №619 15 4
Берекелүү күз жергебизге баш багып, той-топурлардын сезону ачылды десек болот... толугу менен ![]() №724 15 4
Курут – бул эзип ичсең суусундук, шорпого кошсоң катык, жесең тоюмдуу азык... толугу менен ![]() |
|
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
| |