|
![]() №681 ![]() ![]() Дүйнө жүзү боюнча төө буурчактын 250дөн ашык түрү бар. Алардын ичинен ашканада кызыл, ак түстөгүлөрү жана лоя сорту кеӊири пайдаланылат... толугу менен ![]() №526 ![]() ![]() ![]() Бүткүл дүйнөлүк саламаттык сактоо уюмунун берген маалыматына таянсак, адам жылына аз дегенде 20 килограмм балык жеши керек. Ал эми Японияда бул көрсөткүч киши башына 45 килограммга чейин жетет... толугу менен ![]() ![]() №675 ![]() ![]() Кебаб – перс тилинен которгондо «куурулган эт» деген маанини түшүндүрөт. Бул ар бир элде ар кандай аталат... толугу менен ![]() ![]() №718 ![]() ![]() Арабызда ачуу азыктарды жактыргандардын саны арбын болсо керек... толугу менен ![]() №721 ![]() ![]() Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм... толугу менен ![]() ![]() №461 ![]() ![]() Күз мезгилинде айымдардын баары кыштын камын көрүп, билген салаттарын жасап киришет. Айымдарга жардам иретинде биз өзгөчө оригиналдуу салаттардын рецепттерин, анда колдонуучу кээ бир пайдалуу кеңештерди сунуштайбыз. толугу менен ![]() №838 ![]() ![]() Сабиз ашканада кеңири колдонулган жашылча экени баарыбызга маалым... толугу менен ![]() ![]() №613 ![]() ![]() Кышында ысык мончодон чыккан соң муздак компоттон жутсаң, суусунуң канат. Ал гана эмес организмди керектүү витаминдер менен камсыздай алабыз... толугу менен ![]() №740 ![]() ![]() Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз... толугу менен ![]() ![]() ![]() №725 ![]() ![]() Чыгыш өлкөлөрүндө баклажанды «кабыктуу дарыкана» деп аташат... толугу менен ![]() №802 ![]() ![]() Жазында организмибиз витаминдерге муктаж болору баарыбызга белгилүү. Андыктан жаңы бышкан жашылчалардан... толугу менен ![]() ![]() №480 ![]() ![]() Мандариндин курамында адамдын организмине керек болгон көптөгөн заттар: кальций, темир, магний, фосфор, калий, натрий жана башкалар бар. Ошондой эле витаминдерге бай... толугу менен ![]() ![]() №534 ![]() ![]() Краб таякчаларын, помидорду, колбасаны жана укропту майда кылып туурап алыңыз. Ага туз жана майонезди кошуп аралаштыруу керек... толугу менен ![]() ![]() №499 ![]() ![]() Керектелүүчү азыктар: Кайнатылган тоок эти – 200 грамм Бадыраң – 2 даана Жумуртка – 1 даана Соя соусу – 2 аш кашык Зайтун (же башка өсүмдүк) майы – 2 аш кашык Сарымсак – 2 тишче... толугу менен ![]() №808 ![]() ![]() Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө,.. толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|