ОРОЗОДО ТУУРА ТАМАКТАНЫҢЫЗ
№81174
Газдалган таттуу суусундуктар жана пакеттеги ширелер...
толугу менен
СУУСУНДУ ЛИМОНАД МЕНЕН КАНДЫР
№87074
Үй шартында жасалган лимонад...
толугу менен
АХ-Х, КУЙМАК
№48675
Сизге кандайынан? Эт мененби же сыр мененби? Мындай сөздү укканда бир эле эмес, бардык түрүн жегиң келет. Шилекейди агызып, ичтейди ачкан куймакты бышыруу жолдорун сунуштайбыз.
толугу менен
ЖҮГӨРҮ БУЛЧУҢДУ ӨСТҮРҮП, КӨРҮҮНҮ ЖАКШЫРТАТ
№56372
Жүгөрү мындан 7-12 миң жыл мурун азыркы Мексиканын аймагында маданий өсүмдүккө айланган жана маис деп аталган...
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО МААЛЫ КЕЛДИ
№51272
Туздалган жашылчалар тамак же салат жасоодо, закуске кылууга, башка тамак менен бергенге же шашылышта шам-шум этүүдө алмаштыргыc азык. Туздоонун бир канча түрү бар. Алардын ичинен банкага салып туздоо тууралуу сөз кылмакчыбыз.
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ КЫШКЫ САЛАТТАР
№71972
Күркүрөгөн күз айы жакындап, кожойкелер кыям, салаттарды жасап кышка камылга көрө баштаган учур...
толугу менен
ЖУПКА – ОРОЗО ТАМАГЫ
№45776
Ачыбаган камырдан жасалган эзелки гүлазыктардын бири – жупка. Жупканы мындай күндөрү жасабаганыбыз менен, ыйык Рамазан айында көпчүлүктүн сүйүктүү даамына айланат. Анткени ал тоюмдуу жана сиңимдүү тамак болуп саналат.
толугу менен
БАЛЫК БЫШЫРУУНУН СЫРЛАРЫ
№63068
Даамдуу жасалган тамактан, болгондо да балыктан жасалган даамдардан баш тарткандар чанда кезиксе керек...
толугу менен
КЫШКЫ САЛАТТАР
№774711
Кышка камылганы улантабыз. Кезекте жашылчалардан жасалган...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№46078
Учурда кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган кез. Келиңиздер, бул жолу жашылчалардын түрлөрүн чогуу туздайлы.
толугу менен
КУРМАН АЙТКА ДАСТОРКОН
№47079
Бул ыйык майрамда мусулмандар Алла үчүн курмандык чалып, жыт чыгарып, дүйүм тамактарды жасашат. Айт намазын окуп, садага берип, тууган, кошуна-колоң, достордукуна барып, аларды куттукташат...
толугу менен
ЖАЙКЫ СУНУШ: СЕРГИТҮҮЧҮ СУУСУНДУКТАР
№76278
Жайкы ысыкта организмден тер аркылуу суу көп бөлүнүп чыккандыктан, адам аябай чаңкайт...
толугу менен
ТАТТУУ НОЯБРДА ТАТТУУ ДЕСЕРТ
№83774
Ачыткыга 1 чай кашык кумшекер...
толугу менен
БОТКО – СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№62871
Көпчүлүк кичинекей балдардын сүйгөн тамагы ботко. Алардын пайдасы-зыяны, кандай жасалары тууралуу төмөндө кеңири таанышып алыңыз...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨР МЕНЕН ТАМАК-АШТЫН АЙКАЛЫШЫ
№766710
Көк чөптөр тамакка көрк эле бербестен пайдалуу витаминдерге да бай...
толугу менен
АШКАБАКТАН ТҮРЛӨП ДААМ ЖАСАҢЫЗ
№83372
Ашкабак – табияттын сыйкырдуу жашылчасы...
толугу менен
КЫРТ, КЫРТ... КЫРТЫЛДАГАН БАДЫРАҢ ТУЗДАҢЫЗ
№82263
Бул жолу сиздерге кызыктуу, өзгөчө рецепттер менен бөлүшүүнү туура көрдүк...
толугу менен
ЖӨНӨКӨЙ, БИРОК ПАЙДАЛУУ
№51664
Туздуу сууга чыланган чүпү­рөккө сырды ороп туруп муздаткычка салып койсоңуз, сыр узак убакытка сакталат...
толугу менен
ЭТ ЭТКЕ, ШОРПО БЕТКЕ. СӨӨК КАЙНАТЫП ИЧҮҮНҮН ПАЙДАСЫ
№78464
Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: