|
![]() №773 ![]() ![]() Фольганын таңгагында бокалдын жана вилканын сүрөтү болушу шарт... толугу менен ![]() №459 ![]() ![]() Адамдын организми ар дайым витаминдерге муктаж. Жайкысын бул маселени чечүү жеңил. Анткени мөмө-жемиштердин жайнап турган убагы. Ал эми кышкысынчы? Кышкысын бизге компоттор, кыямдар жардамга келет. толугу менен ![]() ![]() №820 ![]() ![]() Учурда жайдын аптаптуу убагы. Суусап, улам бир нерсе менен суусунду кандыруу менен алекпиз... толугу менен ![]() №785 ![]() ![]() Ысык салаттарды универсалдуу азык деп атасак жарашат. Анткени алар тоюмдуу... толугу менен ![]() ![]() №481 ![]() ![]() Чычырканактын ашы организмге керектүү натрий, магний, кремний, темир, алюминий, кальций, никель, марганец өңдүү заттарга бай. Мындан сырткары курамындагы витаминдер: толугу менен ![]() ![]() ![]() №612 ![]() ![]() «Жыл сайын кулпунай, малина, өрүктөн кыям жасайм. Башкача түрүн жасагым келет, бирок кандай?» деп кышка даярдык башталган кезде баш катырып калабыз... толугу менен ![]() №813 ![]() ![]() Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот... толугу менен ![]() ![]() №783 ![]() ![]() Ашкабакты тазалап, узун-узун туурап, электр мешинин табасына тизебиз. толугу менен ![]() №749 ![]() ![]() Фуршет – чогулуп тамактануу. Көбүнчө баарлашуу үчүн чогулган кечелерде, майрамдарда уюштурулат... толугу менен ![]() ![]() №739 ![]() ![]() Эгерде сиз жагымдуу кече уюштуруп, бирок сүйүктүүңүздү «кантип таң калтырам?» деп жатсаңыз жөнөкөй жана оригиналдуу шамдарды жасаңыз... толугу менен ![]() ![]() №404 ![]() ![]() Кычыраган кышта дасторкондо турган кыям жайдын толукшуп турган кезин эске салат эмеспи. Учурда мөмө-жемиштер бышып, кыям даярдап алуу мезгили да келди. Кожойкелер, келгиле... толугу менен ![]() №724 ![]() ![]() Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын... толугу менен ![]() ![]() ![]() №531 ![]() ![]() Январь айынын ортосуна чейин жаңы жылыбыз менен куттуктап келген коноктордун аягы үзүлбөйт эмеспи... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|