|
![]() №697 ![]() ![]() Тоок этин анча чоң эмес бөлүктөргө бөлүп, туздап, мурч себебиз. Көмөч казанга каймак май менен зайтун майын куюп, тоок этин салып күчтүү отко кызаргыча кууруйбуз... толугу менен ![]() №800 ![]() ![]() 8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам... толугу менен ![]() ![]() №513 ![]() ![]() Суусаганда муздак табигый ширеден бир стакан жутуп алсаң кандай сонун?! Табигый шире суусунуңду гана кандырбастан, организмди баалуу витаминдер менен азыктандырат эмеспи. Айрыкча кыш жана жаз мезгилдеринде. Учурда дүкөндөрдөн ширенин түрүн табууга болот... толугу менен ![]() ![]() №571 ![]() ![]() ![]() Убагында «акылдан адаштырган алма» деп эсептеп, жегенден коркуп келишкен баклажанды бүгүн дүйнө эли жактырып жешет... толугу менен ![]() ![]() №644 ![]() ![]() ![]() Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди... толугу менен ![]() ![]() №410 ![]() ![]() Күздүн алгачкы айы да кирип келди. Кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган учур. Айымдар мактоону жасаган тамак-ашынан алат эмеспи. Анда келиңиз, быйыл да жыл сайын жасап жүргөн салат түрлөрүнө Жанара Атабекова менен бирдикте өзгөчөлүк кошуңуз. толугу менен ![]() ![]() №376 ![]() ![]() “Эртең менен даамдуу тамак жесең, бир күндүк жакшы маанайды тартуулайт”,- дейт Гүланда айым. Эртең менен жолдошу Айбек Карымовду куймактын түрүн жасап берип кубандырган Гүланда айымдын дасторконунан даам сызалы. толугу менен ![]() ![]() ![]() №787 ![]() ![]() Тамак жасоонун алдында карапаны сөзсүз 1 сааттай муздак сууга чылап коюңуз... толугу менен ![]() ![]() №956 ![]() ![]() Жаз – ашкөктөрдүн, чамгырдын маалы. Ушул азыктардан тезирээк бир нерсе жасап... толугу менен ![]() ![]() №831 ![]() ![]() Жашылчалардын баарын тазалап, жууп алабыз... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|