НОКОТТУ АШКАНАДА КОЛДОНУУ МЕНЕН СӨӨГҮҢҮЗДҮ БЕКЕМДЕҢИЗ
№690174
Нокот (нут) – бир жылдык буурчак өсүмдүгү. Мекени болуп Орто Азия эсептелет. Бул өсүмдүк Борбордук Азияда, Чыгыш Африкада...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДӨН ТОКОЧ ЖАНА КОТЛЕТ
№700172
Жазгы үзүмчүлүктө көк чөптөр адамдын организмин түрдүү витаминдер менен байытат...
толугу менен
ТАШ КОРДО – КЫРГЫЗ ЭЛИНИН БАЙЫРКЫ ТАМАГЫ
№717176
Таш кордо – элибизде мергенчинин тамагы деген аталыш менен да белгилүү...
толугу менен
ЭНЕРГИЯ ТАРТУУЛООЧУ AЗЫКТАР
№5271611
Айрым тамак-аштар маанайды көтөрөт же түшүрөт, уйкусуратат же сергитет. Кээде энергия тартуулайт. Төмөндө күнүмдүк энергия тартуулоочу азыктардын алдыңкы тизмесиндегилер берилди...
толугу менен
УБАКТЫСЫ ТАР КОЖОЙКЕЛЕР ҮЧҮН 10 МҮНӨТТҮК ТАМАКТАР
№731155
Тоңдурулган кошулмалар тамакты даамдуу гана кылбастан, убактыңызды да үнөмдөйт...
толугу менен
КАРВИНГ же жашылча-жемиштерди кооздоп тууроо өнөрү
№510165
Конок тосордо өзүңүз жакшы билген даамыңызды даярдап алып, “бул мындан башка нерсе билбесе керек дешпейби” деп кабатырлана бересиз. Мындай учурда карвингди жардамчы кылып, даамыңызга өзгөртүү киргизе аласыз...
толугу менен
ТҮШТҮКТӨГҮ ӨЗГӨЧӨ ТАМАКТАР
№885163
Курутоб тажиктердин тамагы...
толугу менен
ТОЙГО САЛАТ ЖАСАЙБЫЗ
№674152

Керектелүүчү азыктар: Тоок эти – 300 грамм Катуу сыр – 50 грамм Консерваланган жүгөрү – 150 грамм Ананас (консерваланганы да жарайт) – 50 грамм...


толугу менен
БООРДУ КӨП ЖЕСЕӉИЗ ТИШ БЕКЕМДЕЛИП, ЧАЧ КОЮУЛАНАТ
№648152
Үйдө мал союлган соӊ боорду анча барктабай ич этке кошуп бөлүп салышат. Айрымдар «боор бат бышат, малдын этинен ооз тиели» деп пияз, картошка кошуп кууруп жешет...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК МЕНЮДАГЫ ЫСЫК ТАМАКТАР
№739151
Майрамдык дасторкондун көркүн салаттар, закускелер, суусундуктар гана ачпастан, ысык тамактар да ачарын билебиз...
толугу менен
КАПУСТА
№575154
Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет...
толугу менен
АШКАНАДАГЫ ЭҢ ЖӨНӨКӨЙ ЫКМАЛАР...
№7051511
Эгер микротолкундуу мешке тамак ысытканда 2 идиш батпай жатса...
толугу менен
КАРТОШКАДАН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№609156
Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз...
толугу менен
КӨПШӨК КУЙМАКТАР
№805133
Көпшөк куймактарды (оладьи) эрте мененки чайга жана шашкедеги шам-шумга берсе эң сонун вариант...
толугу менен
ДАСТОРКОН КӨРКҮ – САЛАТ
№619154
Берекелүү күз жергебизге баш багып, той-топурлардын сезону ачылды десек болот...
толугу менен
ЗАМАНБАП АЧЫТКЫ РАКТЫ ЧАКЫРАБЫ?
№841152
Ачыткы – ашканада кеңири...
толугу менен
КУРУТТУН ТҮРЛӨРҮ
№724154
Курут – бул эзип ичсең суусундук, шорпого кошсоң катык, жесең тоюмдуу азык...
толугу менен
ТУУРА ТАМАКТАНУУ – УЗАК ЖАШООНУН ӨБӨЛГӨСҮ
№794146
Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн...
толугу менен
АШКАБАКТАН ЖАСАЛГАН ТАМАК-АШТАР
№626142
Ашкабактын кабыгын аарчып, данегин тазалап, муздак суу менен жууп алабыз...
толугу менен
ЫСЫК ШОРПО ИЧИҢИЗ
№676120
Майда бөлүктөргө бөлүнгөн этти, даамы чыгышы үчүн сөөктү кошо мискейге салып, үстүн көмдүрө муздак суу куябыз...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: