|
![]() №716 ![]() ![]() 1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6... толугу менен ![]() №670 ![]() ![]() Ашкөк, петрушка, райкан, сельдерей сыяктуу көк чөптөр тамак-ашты даамына чыгарат... толугу менен ![]() ![]() №703 ![]() ![]() Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү. толугу менен ![]() №637 ![]() ![]() Тишке жумшак, тоюмдуу, дегеле конок келсе дасторкондун көркүн ачкан эт азыгынан жасалган даамдуу тамак – бул котлета. Негизин эт түзгөн мындай тамактан баш тарткандар аз болсо керек... толугу менен ![]() ![]() №783 ![]() ![]() Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз. толугу менен ![]() №772 ![]() ![]() Тоңдуруп сактоо – жашылча-жемиштердин, мөмөлөрдүн курамындагы... толугу менен ![]() ![]() №625 ![]() ![]() Камырдан жасалган азыктар адамды ток алып жүрөт эмеспи. Дүкөндөн даяр каттама камыр сатып алып, андан түрдүү даамдарды жасап дасторконуңузду толтурууну кааласаңыз, төмөнкү рецепттерди пайдаланыңыз... толугу менен ![]() ![]() №679 ![]() ![]() Аарчылып, жууп-тазаланган картошканы ичке таякча туурап өзүнчө идишке салабыз... толугу менен ![]() №657 ![]() ![]() Суюк тамактардын дүйнөдө жүздөгөн түрлөрү бар. Алардын кээ бирлери муздак түрүндө берилсе, айрымдары ысык даярдалат... толугу менен ![]() ![]() №471 ![]() ![]() Күлчү тууралуу жомок эсиңизде чыгар. Боорукер сыйкырчы көз ачып-жумганча ашкабакты арабага айлантып, Күлчүнү кечеге жөнөтөт эмеспи. Жомокчулар эмнеге дал ушул жашылчаны тандап алышкан? Балким, анын пайдалуу касиеттеринен улам болуп жүрбөсүн. толугу менен ![]() №782 ![]() ![]() Кофенин 80ге жакын сорту бар. Алардын арасында бою кичине бадалдар... толугу менен ![]() ![]() №710 ![]() ![]() Чечевица (жасмык) бир жылдык буурчак түрү... толугу менен ![]() №673 ![]() ![]() Бөбөктөр «суусадым» дешкенде дүкөнгө эмес, жер төлөгө чуркап өз колуӊуз менен жасаган нак ширени алып чыгып куюп берсеӊиз кандай ырахат... толугу менен ![]() ![]() №699 ![]() ![]() Мал союлганда кээ бирлер жууп-тазалап отурамбы деп карынын ыргытып жиберишет же бирөөгө берип салышат... толугу менен ![]() №446 ![]() ![]() Жазында витаминге бай чөптөрдөн даамдуу тамак жасаганга болорун баары эле билбесе керек. Ырчы Бегимай Эсенгулова беде, алабата (шоро), жалбыз жана ат кулактан жасалуучу даамдуу токочтун рецебин сиздерге тартуулайт. толугу менен ![]() ![]() №737 ![]() ![]() ![]() Италия ашканасы десе эле көпчүлүктүн эсине пицца, спагетти түшсө керек... толугу менен ![]() №708 ![]() ![]() 400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз... толугу менен ![]() ![]() №741 ![]() ![]() Малдын этин үнөмдүү пайдаланып, андан түрдүү тамактарды даярдоонун жолдору көп... толугу менен ![]() №714 ![]() ![]() Өрүк кош бойлуу аялдарга жана каны аздарга абдан пайдалуу... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|