|
![]() №782 ![]() ![]() Өз колуңуз менен жасалган шоколад даамдуу, пайдалуу болот жана жаңгактын... толугу менен ![]() №811 ![]() ![]() Газдалган таттуу суусундуктар жана пакеттеги ширелер... толугу менен ![]() ![]() ![]() №690 ![]() ![]() Нокот (нут) – бир жылдык буурчак өсүмдүгү. Мекени болуп Орто Азия эсептелет. Бул өсүмдүк Борбордук Азияда, Чыгыш Африкада... толугу менен ![]() №480 ![]() ![]() Мандариндин курамында адамдын организмине керек болгон көптөгөн заттар: кальций, темир, магний, фосфор, калий, натрий жана башкалар бар. Ошондой эле витаминдерге бай... толугу менен ![]() ![]() №469 ![]() ![]() Жай бою аракет кылып өстүрүп, жыйнап алган түшүмүңүздөр мол болсун! Түшүмдү жыйнап коюу эле кышкыга толук кам боло албас. Жашылча-жемиштерди туура сактай билүү керек. Аларды узак мөөнөткө сактоонун жолдору тууралуу кеп козгомокчубуз. толугу менен ![]() №508 ![]() ![]() ![]() Учурда базардан жаңы бышкан мөмө-жемиштин түрүн табасың. Алардын ичинен өзүнүн сулуулугу, жыпар жыттуулугу менен өзгөчөлөнгөн шабдалыны кимдер гана тамшанып жебейт. Бир тиштегенде ширеси чачырап... толугу менен ![]() ![]() №446 ![]() ![]() Жазында витаминге бай чөптөрдөн даамдуу тамак жасаганга болорун баары эле билбесе керек. Ырчы Бегимай Эсенгулова беде, алабата (шоро), жалбыз жана ат кулактан жасалуучу даамдуу токочтун рецебин сиздерге тартуулайт. толугу менен ![]() ![]() №575 ![]() ![]() Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет... толугу менен ![]() №807 ![]() ![]() Жаз жана жай мезгилдери организмди тазалоо үчүн эң оңтойлуу убак. Андыктан сиздерге ар кандай жашылча,.. толугу менен ![]() ![]() №670 ![]() ![]() Кышка камылганы улантабыз. Кезекте жашылчалардан жасалган икралардын рецепттери... толугу менен ![]() ![]() №785 ![]() ![]() Ысык салаттарды универсалдуу азык деп атасак жарашат. Анткени алар тоюмдуу... толугу менен ![]() №693 ![]() ![]() Кант диабетинин инсулинге көз каранды жана инсулинге көз каранды эмес түрү менен жапа чеккендердин баарынын тамагына өзгөчө көӊүл буруу керектелет... толугу менен ![]() ![]() №477 ![]() ![]() Жаңы жыл тосордо ар бир кожойке дасторкон үстүн толтуруу машакаты менен алектенет. Жыл сүрүүгө кайсы жандык туш келсе, анын өңү-түсү, жакшы көрүп жеген тамагынан азыктар даярдалат. Келе жаткан Балык (Улуу) жылында жаңы жылдык дасторконду кандай даярдоо керек?.. толугу менен ![]() ![]() №751 ![]() ![]() Шам-шум этмелер: лаваштан жасалган рулеттер, бутерброддор... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|