|
![]() №773 ![]() ![]() Фольганын таңгагында бокалдын жана вилканын сүрөтү болушу шарт... толугу менен ![]() №699 ![]() ![]() Мал союлганда кээ бирлер жууп-тазалап отурамбы деп карынын ыргытып жиберишет же бирөөгө берип салышат... толугу менен ![]() ![]() №799 ![]() ![]() Ашпоздор чүчпара кыш мезгилине ылайыктуу тамак деп эсептешет. Анткени ал ысык,.. толугу менен ![]() ![]() №602 ![]() ![]() Кээде аш-тойго барып калганда «этинен да камыры сонун болуптур, жегиң эле келет» дегенди угуп калабыз... толугу менен ![]() №589 ![]() ![]() Адамдын ар дайым жаш, сулуу жана бекем ден соолукта болуусунун бир сыры зайтунга катылган... толугу менен ![]() ![]() №586 ![]() ![]() ![]() Ачуу даамы, жагымсыз жыты жана сасык тумоого каршы каражат катары белгилүү бир азык бар... толугу менен ![]() №702 ![]() ![]() Казанга өсүмдүк майын куюп, ал ысыганда ичке кесилген куйрук майды, кесек-кесек тууралган этти салып туз, мурч, зире себелейбиз... толугу менен ![]() ![]() №824 ![]() ![]() Бүткүл дүйнөлүк саламаттыкты сактоо уюму "ар бир адам күнүнө 400 граммдан кем эмес жер-жемиштерди... толугу менен ![]() №457 ![]() ![]() Ачыбаган камырдан жасалган эзелки гүлазыктардын бири – жупка. Жупканы мындай күндөрү жасабаганыбыз менен, ыйык Рамазан айында көпчүлүктүн сүйүктүү даамына айланат. Анткени ал тоюмдуу жана сиңимдүү тамак болуп саналат. толугу менен ![]() ![]() №717 ![]() ![]() Таш кордо – элибизде мергенчинин тамагы деген аталыш менен да белгилүү... толугу менен ![]() ![]() №816 ![]() ![]() Бул жолу сиздерге үй шартында жасоого мүмкүн болгон даамдуу жана пайдалуу лимонад түрлөрүнүн... толугу менен ![]() ![]() №821 ![]() ![]() «Кайнененин тили»... Дасторкондо эң көп орун алган, конокторго жаңылык деле болбой... толугу менен ![]() ![]() №609 ![]() ![]() ![]() Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз... толугу менен ![]() ![]() №813 ![]() ![]() Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот... толугу менен ![]() №606 ![]() ![]() Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|