ФОЛЬГАДА БЫШЫРЫЛГАН ДААМДАР
№77336
Фольганын таңгагында бокалдын жана вилканын сүрөтү болушу шарт...
толугу менен
КАРЫНДАН ТОЮМДУУ ТАМАКТАР
№699106
Мал союлганда кээ бирлер жууп-тазалап отурамбы деп карынын ыргытып жиберишет же бирөөгө берип салышат...
толугу менен
КАБАК
№76486
Кабак – ашкабак менен патиссондун "бир тууганы"...
толугу менен
Дүйнө элинин ашканасынан: ЧҮЧПАРАЛАР ПАРАДЫ
№79956
Ашпоздор чүчпара кыш мезгилине ылайыктуу тамак деп эсептешет. Анткени ал ысык,..
толугу менен
КАМЫРДЫ МЫКТЫ ЖУУРУЙ АЛАСЫЗБЫ?
№602206
Кээде аш-тойго барып калганда «этинен да камыры сонун болуптур, жегиң эле келет» дегенди угуп калабыз...
толугу менен
ЗАЙТУН - КАСИЕТТҮҮ ДАРАК
№589286
Адамдын ар дайым жаш, сулуу жана бекем ден соолукта болуусунун бир сыры зайтунга катылган...
толугу менен
САРЫМСАК ЖАШТЫГЫҢЫЗДЫ УЗАРТАТ
№586216
Ачуу даамы, жагымсыз жыты жана сасык тумоого каршы каражат катары белгилүү бир азык бар...
толугу менен
3 ТҮРДҮҮ ДЫМДАМА
№702116
Казанга өсүмдүк майын куюп, ал ысыганда ичке кесилген куйрук майды, кесек-кесек тууралган этти салып туз, мурч, зире себелейбиз...
толугу менен
БАРДЫК НЕРСЕНИН УБАГЫ БАР. МӨМӨ-ЖЕМИШ ДЕСЕРТТЕРИН ЖАСАҢЫЗ
№82406
Бүткүл дүйнөлүк саламаттыкты сактоо уюму "ар бир адам күнүнө 400 граммдан кем эмес жер-жемиштерди...
толугу менен
ЖУПКА – ОРОЗО ТАМАГЫ
№45776
Ачыбаган камырдан жасалган эзелки гүлазыктардын бири – жупка. Жупканы мындай күндөрү жасабаганыбыз менен, ыйык Рамазан айында көпчүлүктүн сүйүктүү даамына айланат. Анткени ал тоюмдуу жана сиңимдүү тамак болуп саналат.
толугу менен
ТАШ КОРДО – КЫРГЫЗ ЭЛИНИН БАЙЫРКЫ ТАМАГЫ
№717176
Таш кордо – элибизде мергенчинин тамагы деген аталыш менен да белгилүү...
толугу менен
ЖАЗГЫ МЕНЮ. ШПИНАТ
№752236
Жазында организм көптөгөн витаминдерге муктаж болот...
толугу менен
КЫЯМДАР. КЫШКА КАМ КӨРӨБҮЗ
№769106
Керектелүүчү азыктар...
толугу менен
ҮЙ ШАРТЫНДА ЛИМОНАД ЖАСАП ИЧИҢИЗ
№81686
Бул жолу сиздерге үй шартында жасоого мүмкүн болгон даамдуу жана пайдалуу лимонад түрлөрүнүн...
толугу менен
СОДАНЫН ПАЙДАСЫ
№100606
Кадимки тамак-аш содасын огороддо колдонуп...
толугу менен
БАКЛАЖАНДАН ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№82126
«Кайнененин тили»... Дасторкондо эң көп орун алган, конокторго жаңылык деле болбой...
толугу менен
ТОЙ ДАСТОРКОНУНА ТОЮМДУУ САЛАТТАР
№82956
Жашылчалардын баарын жууп тазалап алабыз...
толугу менен
КАРТОШКАДАН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№609156
Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз...
толугу менен
ТАТТУУ ПИРОГДОР
№81336

Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот...


толугу менен
ПИЦЦА
№606266
Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: