|
![]() №751 ![]() ![]() Шам-шум этмелер: лаваштан жасалган рулеттер, бутерброддор... толугу менен ![]() №683 ![]() ![]() Эл арасында бий алманын «Сыртымды түк каптагандыктан менден көбү жийиркенишет. Болбосо менин өлгөн адамды тирилте турган касиетим бар» деп арман кылганы айтылып жүрөт... толугу менен ![]() ![]() №612 ![]() ![]() «Жыл сайын кулпунай, малина, өрүктөн кыям жасайм. Башкача түрүн жасагым келет, бирок кандай?» деп кышка даярдык башталган кезде баш катырып калабыз... толугу менен ![]() №684 ![]() ![]() Роллдор – бул япон ашканасынын тамагы. Японияда маки же макидзуси деп аташат. Кыргыз тилине которгондо оролгон дегенди түшүндүрөт... толугу менен ![]() ![]() №706 ![]() ![]() Стейк англис тилинен которгондо "бир кесим эт" деп которулат... толугу менен ![]() ![]() №759 ![]() ![]() "Чак түш" тасмасында Жеки Чан менен Крис Такердин кутучадан чубалтып жеген кесмеси көз алдыңыздабы... толугу менен ![]() №963 ![]() ![]() Күнүмдүк тиричиликтен, иштен жадаганда эл табигат коюнуна ашыгат... толугу менен ![]() ![]() №825 ![]() ![]() Кабакты жууп, тазалап, калыңдыгын 1 сантиметрден кылып тегерек формада кесебиз... толугу менен ![]() ![]() №789 ![]() ![]() Чынында кызылчаны борщ, винегрет, Жаңы жыл алдында «Тон алдындагы балык» салаттарын... толугу менен ![]() ![]() №513 ![]() ![]() Суусаганда муздак табигый ширеден бир стакан жутуп алсаң кандай сонун?! Табигый шире суусунуңду гана кандырбастан, организмди баалуу витаминдер менен азыктандырат эмеспи. Айрыкча кыш жана жаз мезгилдеринде. Учурда дүкөндөрдөн ширенин түрүн табууга болот... толугу менен ![]() №563 ![]() ![]() Нан көпкө чейин катыбай жумшак турсун десеңиз, нан салгычтын ичине бир кесим алма салып коюңуз... толугу менен ![]() ![]() №662 ![]() ![]() Жашылча-жемиш сатып алууга базарга барып, кабакчага (кабачки) көзүм түштү... толугу менен ![]() №681 ![]() ![]() Дүйнө жүзү боюнча төө буурчактын 250дөн ашык түрү бар. Алардын ичинен ашканада кызыл, ак түстөгүлөрү жана лоя сорту кеӊири пайдаланылат... толугу менен ![]() ![]() №518 ![]() ![]() Күзүндө айымдар кыштын камын көрүп, салаттын түрүн жасашат. Айымдарга жардам иретинде жасоого жеңил болгон, табитти ачкан ачуу татымалдардын рецепттерин сунуштайбыз... толугу менен ![]() №619 ![]() ![]() Берекелүү күз жергебизге баш багып, той-топурлардын сезону ачылды десек болот... толугу менен ![]() ![]() №675 ![]() ![]() Кебаб – перс тилинен которгондо «куурулган эт» деген маанини түшүндүрөт. Бул ар бир элде ар кандай аталат... толугу менен ![]() №810 ![]() ![]() Жумуртка дасторконубуздагы эң белгилүү азык экени талашсыз. Антпегендечи? Даамдуу, арзан,.. толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|