ТАТТУУ НОЯБРДА ТАТТУУ ДЕСЕРТ
№83774
Ачыткыга 1 чай кашык кумшекер...
толугу менен
ПИКНИККЕ ЖӨНӨДҮК. ТҮРЛӨП ДАСТОРКОН ЖАЙЫҢЫЗ
№81464
Шишкебек пикниктин салттуу даамы экени баарыбызга маалым. Бирок жаратылыш коюнунда андан да...
толугу менен
ОРОЗОГО ПАЙДАЛУУ РЕЦЕПТТЕР
№100804
Мусулмандар ыйык туткан Орозо айында кандай азыктарга басым жасоо туура?..
толугу менен
КОМПОТ – ВИТАМИНДЕР ТОПТОМУ
№58885
Алма, алмурут, өрүк, жүзүм, шабдалы... Буларды көз алдыңа элестетсең, заматта табит ачылып, жегиң келип кетет...
толугу менен
ШОРПОДОН КИЙИНКИ ТАМАКТАР
№72735
Күз келгенде той-аш көбөйөт эмеспи.
толугу менен
МАКАРУН
№74705
Кызыл, сары, жашыл, көк... Көз жоосун алган бул таттууну ар ким ар кандай атайт – макарон, макарунс, макаронс...
толугу менен
КЫЗЫЛ КЫЗЫЛЧА
№52275
«Винегрет», «Тон астындагы балык» деген салаттарды кимдер гана жасабайт, кимдер гана сүйүп жебейт?! Албетте, бул салаттардын көркүнө көрк кошкон жана даамын арттырган жашылча – кызыл кызылча...
толугу менен
АНАНАС
№53595
Дасторконго көрк тартуулаган, өзгөчө даамы бар ананасты ким гана билбейт. Анын экзотикалык даамы гана эмес, пайдалуу жактары да көп болгондуктан, дамамат колдонгондор жок эмес...
толугу менен
АШКАБАК ЖЕСЕҢ, ООРУНУ УНУТАСЫҢ
№471105
Күлчү тууралуу жомок эсиңизде чыгар. Боорукер сыйкырчы көз ачып-жумганча ашкабакты арабага айлантып, Күлчүнү кечеге жөнөтөт эмеспи. Жомокчулар эмнеге дал ушул жашылчаны тандап алышкан? Балким, анын пайдалуу касиеттеринен улам болуп жүрбөсүн.
толугу менен
ВИТАМИНДҮҮ ЖАЙКЫ КОМПОТТОР
№768145
Аптапта суусаганда мыкты суусундук – бул компот...
толугу менен
ЖАЙДЫН ДААМЫН КЫШТА СЕЗ
№46425
Кышкы салаттарды жаап бүттүңүз. Бирок бош банкаларыңыз калып калды. «Эми буларга эмне жапсам?» деп баш катырып жатасызбы? Анда төмөнкү рецепттер сизге жардамга келет.
толугу менен
КУУРДАК ТҮРЛӨРҮ. СӨӨГҮ МЕНЕН ЖЕЛГЕН АФГАН КУУРДАГЫ
№815145
Интернет колдонуучулар, алардын ичинде аттуу-баштуулар да "Афган куурдагы" деп куурдакты сөөгү...
толугу менен
КЫШКА ЖАШЫЛЧА ТУЗДАЙБЫЗ
№771125
Жашылчаларды туздоо маалы келди...
толугу менен
АХ-Х, КУЙМАК
№48675
Сизге кандайынан? Эт мененби же сыр мененби? Мындай сөздү укканда бир эле эмес, бардык түрүн жегиң келет. Шилекейди агызып, ичтейди ачкан куймакты бышыруу жолдорун сунуштайбыз.
толугу менен
УБАКТЫСЫ ТАР КОЖОЙКЕЛЕР ҮЧҮН 10 МҮНӨТТҮК ТАМАКТАР
№731155
Тоңдурулган кошулмалар тамакты даамдуу гана кылбастан, убактыңызды да үнөмдөйт...
толугу менен
КАРВИНГ же жашылча-жемиштерди кооздоп тууроо өнөрү
№510165
Конок тосордо өзүңүз жакшы билген даамыңызды даярдап алып, “бул мындан башка нерсе билбесе керек дешпейби” деп кабатырлана бересиз. Мындай учурда карвингди жардамчы кылып, даамыңызга өзгөртүү киргизе аласыз...
толугу менен
Жаз жаңылыгы: КӨК ЧӨПТӨРДӨН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№804125
Жаз башында көпчүлүк адамдарда чарчаңкы, алсыз абал пайда болот. Дал ушул убакта беде, ат кулак,..
толугу менен
ТОЮМДУУ ПИРОГДОР
№78055
Күн сууктаган сайын организм ысык, тоюмдуу, калориялуу азыктарды талап кыла баштайт
толугу менен
ЖАЙКЫ ДААМДЫ БАНКАДА САКТАП КАЛ
№564185
Учурда ар бир кожойке банкаларын түгөлдөп, «кышкыга эмне жапсам...» деп ойлонуп турган маал...
толугу менен
ДАПАНЖИ
№704185
Дапанжи кытай, дунган элинин ашканасына таандык. Тоок эти, картошка, болгар калемпири кошулуп даярдалып, камыр менен берилет.
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: