УЙДУН ТИЛИ УЙКУСУЗДУК МЕНЕН ШАКЫЙДАН АРЫЛУУГА КӨМӨКТӨШӨТ
№81706
Уйдун тили өз алдынча, ошондой эле муздак жана ысык тамактардын,..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДААМДАР
№47896
Жыл тогошордо саат жебеси 12ни какканча Коён жакшы көргөн даамдан сызып, андан кийин Балыктын тамагына басым жасаганыбыз туура. Эмесе, эки жандыктын жактырган азыктарынан даярдалган даамдардын рецепттерин сунуштайбыз.
толугу менен
КУУРМА ШОРПО – ТОЮМДУУ, СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№793216
Чыгыш ашканасына таандык болгон шорпону даярдоонун 2 түрү бар: кайнатма жана куурма шорпо...
толугу менен
САМСАНЫ ТҮРЛӨП ЖАСАҢЫЗ
№80996

Самса – өзгөчө жыты, даамы менен табитти ачып, тамакка болгон каалоону арттырат. Аны көптөгөн дүйнө элинин ашканасынан кезиктирүүгө болот.


толугу менен
КАМПАНЫ КЫШКЫ САЛАТТАРГА ТОЛТУРУҢУЗ
№82646
Айвар – Балкан ашканасына таандык даам...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ПОМИДОР ЖАШТЫКТЫ УЗАРТАТ
№72156
Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм...
толугу менен
МАРГАРИНДИ АШЫКЧА КОЛДОНУУ ТҮРДҮҮ ООРУЛАРДЫ ЖАРАТАТ
№63886
Эмнени сүйүп жесек, дароо ал тамактын ордун алмаштыра турган экинчи нерсе иштелип чыгат. Себеби азык-түлүк, тамак-аш рыногунда ал нерсеге болгон талап жогору. Табигый азыктын үлгүсүндө иштелип чыккан тамак бир жагынан пайда алып келгени менен, экинчи жагынан сөзсүз зыянын тийгизери бышык...
толугу менен
СОЯ СОУСУ
№80626
Соя соусу – соя буурчагын сууга же бууга бышырып, ага буудай же арпа талканын, туз кошуп, ачытуу,..
толугу менен
ИТАЛИЯ АШКАНАСЫНАН: ДААМДУУ ЖАНА ОҢОЙ ЖАСАЛЧУ ПАСТАЛАР
№823117
Италияда макарон азыктары жана андан даярдалган тамак паста деп аталат...
толугу менен
ГРЕЧКА – АРЫКТООГО ӨБӨЛГӨ
№540117
Гречканын мекени – Индия. Бул азыкты эң көп өлчөмдө экспорттоочу өлкө – Кытай (1 жылда 61 миң тонна), ал эми эң көп импорттоочу өлкө – Япония (1 жылда 70 миң тонна)...
толугу менен
ТАМШАНТКАН ДААМДАР
№53447
Краб таякчаларын, помидорду, колбасаны жана укропту майда кылып туурап алыңыз. Ага туз жана майонезди кошуп аралаштыруу керек...
толугу менен
КОЙ ЭТИНЕН ТҮРДҮҮ ДААМДАР
№741107
Малдын этин үнөмдүү пайдаланып, андан түрдүү тамактарды даярдоонун жолдору көп...
толугу менен
КОЗУ КАРЫН ИММУНДУК СИСТЕМДИ БЕКЕМДЕЙТ
№80847
Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө,..
толугу менен
КҮЗ ДААМДАНГАН САЛАТТАР
№77727
Жай мезгили кыям жасоонун, күз түрлөп салат жабуунун мезгили...
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ ЛЕЧО
№671117
Кыш камылгасын көргөндөргө кезектеги салаттардын рецебин сунуштайбыз...
толугу менен
АРЗАН ЖАНА БАТ ЖАСАЛЧУ КАПКЕЙК
№692187
Америкалыктар ойлоп тапкан капкейктин рецепттери алгач 1796-жылы ашпозчунун китепчесинде пайда болгон. «Сupcake» сөзүн англис тилинен которгондо «чөйчөктөгү торт» деген маанини берет...
толугу менен
ЖАӉЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОНГО САЛАТТАР
№685167
Жаӊы жылдык дасторконго кандай салат, закускелерди даярдасам деп рецепт издеп жатасызбы? Туура кыласыз...
толугу менен
ЖАШЫЛЧА-ЖЕМИШТЕРДИ ТОҢДУРУУ
№772117
Тоңдуруп сактоо – жашылча-жемиштердин, мөмөлөрдүн курамындагы...
толугу менен
ҮЙ ШАРТЫНДАГЫ ФАСТФУДДАР
№69597
Фастфуд – жумушка же бир жакка шашып жатканда, же болбосо курсак ачып чый-пыйыбыз чыгып турганда бат даярдалчу капчыкка үнөмдүү даам...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: