|
![]() №796 ![]() ![]() Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип,.. толугу менен ![]() №703 ![]() ![]() Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү. толугу менен ![]() ![]() №465 ![]() ![]() Конок тосууда дасторкон жаюунун, стол жасоонун, мейманды сыйлоонун өз эрежелери бар. Аны билип алуу эч кайсы кожоюнга, кожойкеге артыкчылык кылбайт. Тескерисинче, келген конокко жагымдуу маанай тартуулап, көңүлүн көтөрөт деген ойдобуз. толугу менен ![]() №800 ![]() ![]() 8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам... толугу менен ![]() ![]() №460 ![]() ![]() Учурда кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган кез. Келиңиздер, бул жолу жашылчалардын түрлөрүн чогуу туздайлы. толугу менен ![]() №786 ![]() ![]() Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,.. толугу менен ![]() ![]() №762 ![]() ![]() Жайкы ысыкта организмден тер аркылуу суу көп бөлүнүп чыккандыктан, адам аябай чаңкайт... толугу менен ![]() №742 ![]() ![]() Керектелүүчү азыктар... толугу менен ![]() ![]() №644 ![]() ![]() ![]() Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди... толугу менен ![]() №468 ![]() ![]() Кыргыздар ич эттерден жөргөм, быжы, куурдак сыяктуу даамдарды жасап келишкен. Акыркы кездери ич эттерди тазалагандан эринишеби, айтор, төгүп салышууда. Аларды ысырап кылбай, ар түрдүү даамдарды жасоого болот. толугу менен ![]() ![]() №750 ![]() ![]() Лагман дунган тилинен которгондо "люмян" – "созулган камыр" дегенди түшүндүрөт... толугу менен ![]() №410 ![]() ![]() Күздүн алгачкы айы да кирип келди. Кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган учур. Айымдар мактоону жасаган тамак-ашынан алат эмеспи. Анда келиңиз, быйыл да жыл сайын жасап жүргөн салат түрлөрүнө Жанара Атабекова менен бирдикте өзгөчөлүк кошуңуз. толугу менен ![]() ![]() №770 ![]() ![]() Жайкысын жакындарыбызды, конокторубузду кандай даам менен кубантууга болот... толугу менен ![]() №613 ![]() ![]() Кышында ысык мончодон чыккан соң муздак компоттон жутсаң, суусунуң канат. Ал гана эмес организмди керектүү витаминдер менен камсыздай алабыз... толугу менен ![]() ![]() №412 ![]() ![]() Кеч күздө жашылчаларды туздоо иштери башталат эмеспи. Бүгүнкү “Дасторкон” рубрикабыздын коногу – продюсер, ырчы Ислам Сатаров. “Жигитке жетимиш өнөр аздык кылат” демекчи, Ислам шоу-бизнесте гана эмес, ашканада да мыкты экен... толугу менен ![]() №688 ![]() ![]() Жылуу, сергек жүрүш үчүн бир суткада 30 грамм май жешибиз керек. Мейли ал каймак май, сары май, өсүмдүк майы, малдын майы болсун... толугу менен ![]() ![]() №783 ![]() ![]() Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз. толугу менен ![]() №691 ![]() ![]() Таӊкы тамак – бир күндүк энергия. Иш күнүӊүздүн оор же жеӊил болуусу, жумушту бат жана сапаттуу кылууӊуз эртеӊ мененки тамактан көз каранды... толугу менен ![]() ![]() №470 ![]() ![]() Бул ыйык майрамда мусулмандар Алла үчүн курмандык чалып, жыт чыгарып, дүйүм тамактарды жасашат. Айт намазын окуп, садага берип, тууган, кошуна-колоң, достордукуна барып, аларды куттукташат... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|