|
![]() №777 ![]() ![]() Жай мезгили кыям жасоонун, күз түрлөп салат жабуунун мезгили... толугу менен ![]() №671 ![]() ![]() Кыш камылгасын көргөндөргө кезектеги салаттардын рецебин сунуштайбыз... толугу менен ![]() ![]() №692 ![]() ![]() Америкалыктар ойлоп тапкан капкейктин рецепттери алгач 1796-жылы ашпозчунун китепчесинде пайда болгон. «Сupcake» сөзүн англис тилинен которгондо «чөйчөктөгү торт» деген маанини берет... толугу менен ![]() №685 ![]() ![]() Жаӊы жылдык дасторконго кандай салат, закускелерди даярдасам деп рецепт издеп жатасызбы? Туура кыласыз... толугу менен ![]() ![]() №772 ![]() ![]() Тоңдуруп сактоо – жашылча-жемиштердин, мөмөлөрдүн курамындагы... толугу менен ![]() №695 ![]() ![]() Фастфуд – жумушка же бир жакка шашып жатканда, же болбосо курсак ачып чый-пыйыбыз чыгып турганда бат даярдалчу капчыкка үнөмдүү даам... толугу менен ![]() ![]() №594 ![]() ![]() Ноорузда конок тосуу үчүн дасторконго колдо болгон тамак-ашыңызды жайнаттыңыз дейли... толугу менен ![]() №642 ![]() ![]() Күрүч – пайдалуу жана кандай гана тамак болбосун көркүн ача турган азык. Андан ар кандай тамак-аштын түрлөрүн жасоого болот... толугу менен ![]() ![]() №675 ![]() ![]() Тамак-аш азыктарын туураган жыгач тактайды аптасына бир жолу тазалап туруңуз... толугу менен ![]() №802 ![]() ![]() Жазында организмибиз витаминдерге муктаж болору баарыбызга белгилүү. Андыктан жаңы бышкан жашылчалардан... толугу менен ![]() ![]() №660 ![]() ![]() Жай – аптап менен алышуунун эле маалы деп ойлосоңуз, жаңылышасыз! Кыргызстанда жай – организмди керектүү витаминдер менен камсыздоочу учур... толугу менен ![]() №623 ![]() ![]() Көргөндө жегиңди келтирип тамшандырган таттууларсыз дасторкон көркүнө чыга бербейт. Аларды сатып албай, үй шартында жасап алууга болот... толугу менен ![]() ![]() №459 ![]() ![]() Адамдын организми ар дайым витаминдерге муктаж. Жайкысын бул маселени чечүү жеңил. Анткени мөмө-жемиштердин жайнап турган убагы. Ал эми кышкысынчы? Кышкысын бизге компоттор, кыямдар жардамга келет. толугу менен ![]() №795 ![]() ![]() Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,.. толугу менен ![]() ![]() №602 ![]() ![]() ![]() Азыр табигат коюнунда эс алуу үчүн мыкты убак. Андайда шишке эт сайып, отко кактап бышырып жесең... толугу менен ![]() ![]() №716 ![]() ![]() 1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6... толугу менен ![]() №536 ![]() ![]() Манты – көпчүлүгүбүздүн сүйүктүү тамагыбыз. Анын эт, картошка, ашкабак, жусай жана башкалар менен жасалган түрлөрү бар экени белгилүү... толугу менен ![]() ![]() №711 ![]() ![]() ![]() Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар... толугу менен ![]() №630 ![]() ![]() ![]() Даамдуу жасалган тамактан, болгондо да балыктан жасалган даамдардан баш тарткандар чанда кезиксе керек... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|