ИТАЛИЯ АШКАНАСЫ
№737102
Италия ашканасы десе эле көпчүлүктүн эсине пицца, спагетти түшсө керек...
толугу менен
БИР, ЭКИ, ҮЧ... ПИЦЦА ДАЯР!
№81292
Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,..
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО МААЛЫ КЕЛДИ
№51272
Туздалган жашылчалар тамак же салат жасоодо, закуске кылууга, башка тамак менен бергенге же шашылышта шам-шум этүүдө алмаштыргыc азык. Туздоонун бир канча түрү бар. Алардын ичинен банкага салып туздоо тууралуу сөз кылмакчыбыз.
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ КЫШКЫ САЛАТТАР
№71972
Күркүрөгөн күз айы жакындап, кожойкелер кыям, салаттарды жасап кышка камылга көрө баштаган учур...
толугу менен
ОРОЗОГО ВИТАМИНДҮҮ ТАМАКТАР
№95832
Орозо туткан адам 15 сааттай ачка жүрөт...
толугу менен
ТАМАККА КӨРК БЕРГЕН ГАРНИРЛЕР
№93012
Гарнир деген түшүнүк...
толугу менен
АЙМАКТАРДАГЫ ӨЗГӨЧӨ ТАМАКТАР
№532252
Кыргызга гана тиешелүү болгон улуттук тамактардан тышкары бир гана аймакка таандык болгон даамдар да бар...
толугу менен
АШКАБАК – КҮНГӨ КҮЙГӨН ДЕНЕГЕ ДАРЫ
№19502
Ашкабактын дарылык касиеттери
Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүр­гүч­төн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу...

толугу менен
КОKOН ГИЛАС
№50062

Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар?


толугу менен
ТАМШАНДЫРГАН ТҮРК ДААМДАРЫ
№788142
Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан...
толугу менен
ЭТТИ ТҮРЛӨП БЫШЫРУУ
№69742
Тоок этин анча чоң эмес бөлүктөргө бөлүп, туздап, мурч себебиз. Көмөч казанга каймак май менен зайтун майын куюп, тоок этин салып күчтүү отко кызаргыча кууруйбуз...

толугу менен
ТАТЫМАЛДАРГА БАЙ ГРУЗИН АШКАНАСЫ
№83662
Грузин ашканасы дүйнөгө...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДӨН ТОКОЧ ЖАНА КОТЛЕТ
№700172
Жазгы үзүмчүлүктө көк чөптөр адамдын организмин түрдүү витаминдер менен байытат...
толугу менен
ИММУНИТЕТТИ КӨТӨРҮҮЧҮ ТАМАК-АШТАР
№90812
Лондон университетинин...
толугу менен
ЖАЗГЫ ТҮСТҮҮ ДААМ
№100602
Көпчүлүк азыктардын баасы көтөрүлүп жаткан маал...
толугу менен
МАЙДА ПИЦЦАЛАР
№95022
Пиццаны даярдоонун жүздөгөн түрү бар. Бул санда дайымкы...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: