|
![]() №737 ![]() ![]() ![]() Италия ашканасы десе эле көпчүлүктүн эсине пицца, спагетти түшсө керек... толугу менен ![]() №812 ![]() ![]() Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,.. толугу менен ![]() ![]() №512 ![]() ![]() ![]() Туздалган жашылчалар тамак же салат жасоодо, закуске кылууга, башка тамак менен бергенге же шашылышта шам-шум этүүдө алмаштыргыc азык. Туздоонун бир канча түрү бар. Алардын ичинен банкага салып туздоо тууралуу сөз кылмакчыбыз. толугу менен ![]() №719 ![]() ![]() Күркүрөгөн күз айы жакындап, кожойкелер кыям, салаттарды жасап кышка камылга көрө баштаган учур... толугу менен ![]() ![]() ![]() ![]() №532 ![]() ![]() Кыргызга гана тиешелүү болгон улуттук тамактардан тышкары бир гана аймакка таандык болгон даамдар да бар... толугу менен ![]() №195 ![]() ![]() Ашкабактын дарылык касиеттери Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүргүчтөн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу... толугу менен ![]() ![]() №500 ![]() ![]() ![]() Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар? толугу менен ![]() №788 ![]() ![]() Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан... толугу менен ![]() ![]() №697 ![]() ![]() Тоок этин анча чоң эмес бөлүктөргө бөлүп, туздап, мурч себебиз. Көмөч казанга каймак май менен зайтун майын куюп, тоок этин салып күчтүү отко кызаргыча кууруйбуз... толугу менен ![]() ![]() №700 ![]() ![]() Жазгы үзүмчүлүктө көк чөптөр адамдын организмин түрдүү витаминдер менен байытат... толугу менен ![]() ![]() ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|