ДЕТОКСИКАЦИЯ. ОРГАНИЗМДИ ТАЗАЛООЧУ СУУСУНДУКТАР
№92213
Детоксикация – бул организмдеги уулуу...
толугу менен
ТООК ЭТИНЕН САЛАТ
№49943
Керектелүүчү азыктар: Кайнатылган тоок эти – 200 грамм Бадыраң – 2 даана Жумуртка – 1 даана Соя соусу – 2 аш кашык Зайтун (же башка өсүмдүк) майы – 2 аш кашык Сарымсак – 2 тишче...
толугу менен
ӨРҮК БЫШТЫ! КЫШКА КАМДАҢЫЗ
№714103
Өрүк кош бойлуу аялдарга жана каны аздарга абдан пайдалуу...
толугу менен
АЗАМАТТАН «КОЁНЕК» САЛАТЫ
№424233
Бүгүнкү биздин конок, актёр Азамат Арыков бир нече кинотасмаларда мыкты образ жаратып тим болбостон, ашкана сырларын да өздөштүрүүгө жетишиптир. Ал Жаңы жылга белек болсун деп “Коёнек” салатынын рецебин сунуштайт.
толугу менен
ТҮШТҮКТӨГҮ ӨЗГӨЧӨ ТАМАКТАР
№885163
Курутоб тажиктердин тамагы...
толугу менен
КЛЕТЧАТКА ХОЛЕСТЕРИНДИН ДЕҢГЭЭЛИН АЗАЙТАТ
№85703
Клетчатка – өсүмдүк курамындагы...
толугу менен
КӨПШӨК КУЙМАКТАР
№805133
Көпшөк куймактарды (оладьи) эрте мененки чайга жана шашкедеги шам-шумга берсе эң сонун вариант...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№790133
Жыл жаңырар алдында баарыбыз жаңы жылдан жакшылыкка үмүт артат эмеспизби...
толугу менен
ЖАӉЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№63463
Ырым-жырымга ишенген адамдар чыгыш гороскобу боюнча кайсы жаныбардын жылы келе жатса, ошол жаныбардын этинен жасалган тамактарды дасторконго коюшпайт...
толугу менен
АЛМУРУТ МААНАЙДЫ КӨТӨРӨТ
№83013
Окумуштуулардын изилдөөсүнө таянсак, алмурут жүрөктүн иштешине оң таасир...
толугу менен
ШАШЫЛЫШТА ШАМ-ШУМ ЭТИП АЛЫҢЫЗ
№96002
Жаз келип көк чөптөрдүн түрү жайнап чыккан учур...
толугу менен
БОРСОЙГОН БООРСОКТОР
№541112
Сыртта жаз, жакында Нооруз. Бул майрамды сүмөлөксүз жана да боорсоксуз элестетүү кыйын. 11-март күнү ордо калаада «Боорсок» аттуу сынак өттү...
толугу менен
Сабиз чачты, тырмакты бекемдейт
№83842

Сабиз ашканада кеңири колдонулган жашылча экени баарыбызга маалым...


толугу менен
БАЛМУЗДАК ЖАНА АНЫН ДЕСЕРТТЕРИ
№96002
Классикалык – каймак май, сүт, крем-брюле, пломбир балмуздагы...
толугу менен
ТЕКИЛАНЫН МЕКЕНИ – МЕКСИКА
№54112
Текила – көгүлтүр агаванын (кактус түрү) ширесинен алынуучу ичимдик. XVI кылымда Мексиканын Текила шаарында жасап башташкан...
толугу менен
БООРДУ КӨП ЖЕСЕӉИЗ ТИШ БЕКЕМДЕЛИП, ЧАЧ КОЮУЛАНАТ
№648152
Үйдө мал союлган соӊ боорду анча барктабай ич этке кошуп бөлүп салышат. Айрымдар «боор бат бышат, малдын этинен ооз тиели» деп пияз, картошка кошуп кууруп жешет...
толугу менен
БЫШТАКТАН ЖАСАЛЧУ АЗЫКТАР
№71532
Сүт азыктарына быштак да кирет...
толугу менен
КЫШКЫГА АЛТЫН РЕЦЕПТТЕР
№82722
Жашылчалардын баарын жууп-тазалап алабыз...
толугу менен
ПАЙДАЛУУ КЕҢЕШ
№74042
Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз...
толугу менен
КЕТТИК, ПИКНИККЕ!
№101302
Табият коюнуна чыгып...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: