|
![]() ![]() №977 ![]() ![]() Бышыкчылык келери менен тойлор көбөйөт. Бул убакта кожойкелерде эмне салат... толугу менен ![]() №686 ![]() ![]() Этти чоӊ-чоӊ, куйрук майды майда туурап алабыз. Казанга куйрук майды (эгер куйрук май жок болсо өсүмдүк майын), анан этти салып жай отто кызарта куурабыз... толугу менен ![]() ![]() №516 ![]() ![]() Туздуу сууга чыланган чүпүрөккө сырды ороп туруп муздаткычка салып койсоңуз, сыр узак убакытка сакталат... толугу менен ![]() ![]() №531 ![]() ![]() Январь айынын ортосуна чейин жаңы жылыбыз менен куттуктап келген коноктордун аягы үзүлбөйт эмеспи... толугу менен ![]() №494 ![]() ![]() Даамдуу тамакты баарыбыз жакшы көрөт эмеспизби. Кайталанма даамдардан тажаган болсоңуз, жөнөкөй азыктардан өзгөчө даамдуу тамак сунуштайбыз. толугу менен ![]() ![]() №784 ![]() ![]() Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо... толугу менен ![]() №782 ![]() ![]() Өз колуңуз менен жасалган шоколад даамдуу, пайдалуу болот жана жаңгактын... толугу менен ![]() ![]() №811 ![]() ![]() Газдалган таттуу суусундуктар жана пакеттеги ширелер... толугу менен ![]() ![]() №690 ![]() ![]() Нокот (нут) – бир жылдык буурчак өсүмдүгү. Мекени болуп Орто Азия эсептелет. Бул өсүмдүк Борбордук Азияда, Чыгыш Африкада... толугу менен ![]() ![]() №480 ![]() ![]() Мандариндин курамында адамдын организмине керек болгон көптөгөн заттар: кальций, темир, магний, фосфор, калий, натрий жана башкалар бар. Ошондой эле витаминдерге бай... толугу менен ![]() №469 ![]() ![]() Жай бою аракет кылып өстүрүп, жыйнап алган түшүмүңүздөр мол болсун! Түшүмдү жыйнап коюу эле кышкыга толук кам боло албас. Жашылча-жемиштерди туура сактай билүү керек. Аларды узак мөөнөткө сактоонун жолдору тууралуу кеп козгомокчубуз. толугу менен ![]() ![]() №508 ![]() ![]() ![]() Учурда базардан жаңы бышкан мөмө-жемиштин түрүн табасың. Алардын ичинен өзүнүн сулуулугу, жыпар жыттуулугу менен өзгөчөлөнгөн шабдалыны кимдер гана тамшанып жебейт. Бир тиштегенде ширеси чачырап... толугу менен ![]() ![]() №446 ![]() ![]() Жазында витаминге бай чөптөрдөн даамдуу тамак жасаганга болорун баары эле билбесе керек. Ырчы Бегимай Эсенгулова беде, алабата (шоро), жалбыз жана ат кулактан жасалуучу даамдуу токочтун рецебин сиздерге тартуулайт. толугу менен ![]() №575 ![]() ![]() Учурда ашканада ак кочан, кызыл кочан, пекин, брюссель жана түстүү капуста кеңири колдонулуп келет... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|