|
![]() №968 ![]() ![]() Грузия тамшандырган ашканасы менен да өзгөчөлөнөт. Колдо бар азыктар менен жасалышы оңой... толугу менен ![]() №678 ![]() ![]() Мекени Мексика болуп эсептелген ашкабак адамдын организмин жашартуучу, боор, бөйрөк, ашказан-ичеги ооруларын айыктыруучу касиетке ээ... толугу менен ![]() ![]() №701 ![]() ![]() Дүйнө жүзү боюнча койдун кабыргасынан түркүн даамдар жасалып, казанда, электр мешинде,... толугу менен ![]() ![]() ![]() №616 ![]() ![]() Ар жылы жер төлөдөн сыйлуу орун алып, дасторкондун көркү болгон жашылча-жемиштер көп... толугу менен ![]() ![]() №733 ![]() ![]() Деңиз азыктары курамындагы белоктун өлчөмүнүн жогору, калориясынын аздыгы менен баалуу... толугу менен ![]() ![]() №682 ![]() ![]() Түстүү капустабы же гүлдүү капустабы? Туурасы, гүлдүү капуста экен. Ага мындай илимий аталышты араб ботаниги Ибн-эль-Бейтар ыйгарган... толугу менен ![]() ![]() ![]() №739 ![]() ![]() Майрамдык дасторкондун көркүн салаттар, закускелер, суусундуктар гана ачпастан, ысык тамактар да ачарын билебиз... толугу менен ![]() ![]() №754 ![]() ![]() Корей ашканасы ачуу татымалдар кошулган, эти аз, чөп-чары менен жашылчасы көп тамактардан турат... толугу менен ![]() ![]() №608 ![]() ![]() ![]() Эң жөнөкөй, даамдуу жана көбүнесе ысыкта жасалуучу тамактардын бири – окрошка. Мунун 20дан ашуун түрү бар... толугу менен ![]() №734 ![]() ![]() Түрк ашканасындагы менюдан аягы кебаб деген сөз менен аяктаган тамактарды жолуктурасыз... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|