ПОМИДОРДОН КООЗ, ДААМДУУ ЗАКУСКАЛАР
№716118
1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6...
толугу менен
МАНТЫНЫ ТҮРЛӨП ТҮЙӨБҮЗ
№536218
Манты – көпчүлүгүбүздүн сүйүктүү тамагыбыз. Анын эт, картошка, ашкабак, жусай жана башкалар менен жасалган түрлөрү бар экени белгилүү...
толугу менен
БАЛМУЗДАК – СЕРГИТҮҮЧҮ ДЕСЕРТ
№71168
Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар...
толугу менен
БАЛЫК БЫШЫРУУНУН СЫРЛАРЫ
№63068
Даамдуу жасалган тамактан, болгондо да балыктан жасалган даамдардан баш тарткандар чанда кезиксе керек...
толугу менен
БАЛЫК ЖҮРӨК ООРУЛАРЫНЫН АЛДЫН АЛАТ
№79658
Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип,..
толугу менен
СПАГЕТТИГЕ ДААМДУУ СОУСТАР
№703118
Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү.
толугу менен
КОНОК ТОСУУ АДЕБИ
№465188
Конок тосууда дасторкон жаюунун, стол жасоонун, мейманды сыйлоонун өз эрежелери бар. Аны билип алуу эч кайсы кожоюнга, кожойкеге артыкчылык кылбайт. Тескерисинче, келген конокко жагымдуу маанай тартуулап, көңүлүн көтөрөт деген ойдобуз.
толугу менен
МЫРЗАЛАР ҮЧҮН РЕЦЕПТТЕР: 8-МАРТТЫН ДАСТОРКОНУ
№80048
8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№46078
Учурда кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган кез. Келиңиздер, бул жолу жашылчалардын түрлөрүн чогуу туздайлы.
толугу менен
ЛАВАШ МЕНЕН ЖАСАЛЧУ ОҢОЙ ТАМАКТАР
№78688
Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,..
толугу менен
ЖАЙКЫ СУНУШ: СЕРГИТҮҮЧҮ СУУСУНДУКТАР
№76278
Жайкы ысыкта организмден тер аркылуу суу көп бөлүнүп чыккандыктан, адам аябай чаңкайт...
толугу менен
МЫРЗАЛАРДАН АЙЫМДАРГА МАЙРАМДЫК ДААМ
№64448
Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди...
толугу менен
ИЧ ЭТТЕРДЕН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№468138
Кыргыздар ич эттерден жөргөм, быжы, куурдак сыяктуу даамдарды жасап келишкен. Акыркы кездери ич эттерди тазалагандан эринишеби, айтор, төгүп салышууда. Аларды ысырап кылбай, ар түрдүү даамдарды жасоого болот.
толугу менен
ДААМДУУ ТАМАК СЫРЛАРЫ
№750148
Лагман дунган тилинен которгондо "люмян" – "созулган камыр" дегенди түшүндүрөт...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО КАМЫЛГА
№41048
Күздүн алгачкы айы да кирип келди. Кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган учур. Айымдар мактоону жасаган тамак-ашынан алат эмеспи. Анда келиңиз, быйыл да жыл сайын жасап жүргөн салат түрлөрүнө Жанара Атабекова менен бирдикте өзгөчөлүк кошуңуз.
толугу менен
MӨМӨ-ЖЕМИШ ДЕСЕРТТЕРИ
№77018
Жайкысын жакындарыбызды, конокторубузду кандай даам менен кубантууга болот...
толугу менен
ИТАЛИЯ АШКАНАСЫНАН: ДААМДУУ ЖАНА ОҢОЙ ЖАСАЛЧУ ПАСТАЛАР
№823117
Италияда макарон азыктары жана андан даярдалган тамак паста деп аталат...
толугу менен
ГРЕЧКА – АРЫКТООГО ӨБӨЛГӨ
№540117
Гречканын мекени – Индия. Бул азыкты эң көп өлчөмдө экспорттоочу өлкө – Кытай (1 жылда 61 миң тонна), ал эми эң көп импорттоочу өлкө – Япония (1 жылда 70 миң тонна)...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: