|
![]() №464 ![]() ![]() Кышкы салаттарды жаап бүттүңүз. Бирок бош банкаларыңыз калып калды. «Эми буларга эмне жапсам?» деп баш катырып жатасызбы? Анда төмөнкү рецепттер сизге жардамга келет. толугу менен ![]() №815 ![]() ![]() Интернет колдонуучулар, алардын ичинде аттуу-баштуулар да "Афган куурдагы" деп куурдакты сөөгү... толугу менен ![]() ![]() №486 ![]() ![]() Сизге кандайынан? Эт мененби же сыр мененби? Мындай сөздү укканда бир эле эмес, бардык түрүн жегиң келет. Шилекейди агызып, ичтейди ачкан куймакты бышыруу жолдорун сунуштайбыз. толугу менен ![]() ![]() №731 ![]() ![]() Тоңдурулган кошулмалар тамакты даамдуу гана кылбастан, убактыңызды да үнөмдөйт... толугу менен ![]() №510 ![]() ![]() Конок тосордо өзүңүз жакшы билген даамыңызды даярдап алып, “бул мындан башка нерсе билбесе керек дешпейби” деп кабатырлана бересиз. Мындай учурда карвингди жардамчы кылып, даамыңызга өзгөртүү киргизе аласыз... толугу менен ![]() ![]() №804 ![]() ![]() Жаз башында көпчүлүк адамдарда чарчаңкы, алсыз абал пайда болот. Дал ушул убакта беде, ат кулак,.. толугу менен ![]() №780 ![]() ![]() Күн сууктаган сайын организм ысык, тоюмдуу, калориялуу азыктарды талап кыла баштайт толугу менен ![]() ![]() №564 ![]() ![]() Учурда ар бир кожойке банкаларын түгөлдөп, «кышкыга эмне жапсам...» деп ойлонуп турган маал... толугу менен ![]() №704 ![]() ![]() Дапанжи кытай, дунган элинин ашканасына таандык. Тоок эти, картошка, болгар калемпири кошулуп даярдалып, камыр менен берилет. толугу менен ![]() ![]() №490 ![]() ![]() Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат. толугу менен ![]() №482 ![]() ![]() Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат. толугу менен ![]() ![]() №581 ![]() ![]() Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот... толугу менен ![]() №463 ![]() ![]() Быйылкы жылдын 8 айында өлкөбүзгө Кытайдан 4100 тонна чочко эти, 7000 тонна тоок эти жана 810 тонна уй эти келсе, АКШдан 40 миң тонна тоок эти импорттолгон. Ошондой эле быйыл жогоруда аталган өлкөлөрдөн сырткары Индиядан да уй эти келе баштады... толугу менен ![]() ![]() №548 ![]() ![]() Быштак, сыр. Ооба, бул азыктарды бүгүнкү күндө каалаган дүкөндөн сатып алууга болот. Ошентсе да буларды үй шартында жасоо алда канча берекелүү жана даамдуу болору талашсыз... толугу менен ![]() №724 ![]() ![]() Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын... толугу менен ![]() ![]() №544 ![]() ![]() Берилген рецепттерди окуган айрымдар мурдун чүйрүп, “кызык, чөп жеп?..” деп айтышары бышык. Минтип ойлогондор чоң жаңылышат... толугу менен ![]() ![]() №604 ![]() ![]() ![]() Каймак майды эритип мискейге салып, ага майдаланган быштакты кошобуз... толугу менен ![]() №578 ![]() ![]() ![]() Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|