ЖАЙДЫН ДААМЫН КЫШТА СЕЗ
№46425
Кышкы салаттарды жаап бүттүңүз. Бирок бош банкаларыңыз калып калды. «Эми буларга эмне жапсам?» деп баш катырып жатасызбы? Анда төмөнкү рецепттер сизге жардамга келет.
толугу менен
КУУРДАК ТҮРЛӨРҮ. СӨӨГҮ МЕНЕН ЖЕЛГЕН АФГАН КУУРДАГЫ
№815145
Интернет колдонуучулар, алардын ичинде аттуу-баштуулар да "Афган куурдагы" деп куурдакты сөөгү...
толугу менен
КЫШКА ЖАШЫЛЧА ТУЗДАЙБЫЗ
№771125
Жашылчаларды туздоо маалы келди...
толугу менен
АХ-Х, КУЙМАК
№48675
Сизге кандайынан? Эт мененби же сыр мененби? Мындай сөздү укканда бир эле эмес, бардык түрүн жегиң келет. Шилекейди агызып, ичтейди ачкан куймакты бышыруу жолдорун сунуштайбыз.
толугу менен
УБАКТЫСЫ ТАР КОЖОЙКЕЛЕР ҮЧҮН 10 МҮНӨТТҮК ТАМАКТАР
№731155
Тоңдурулган кошулмалар тамакты даамдуу гана кылбастан, убактыңызды да үнөмдөйт...
толугу менен
КАРВИНГ же жашылча-жемиштерди кооздоп тууроо өнөрү
№510165
Конок тосордо өзүңүз жакшы билген даамыңызды даярдап алып, “бул мындан башка нерсе билбесе керек дешпейби” деп кабатырлана бересиз. Мындай учурда карвингди жардамчы кылып, даамыңызга өзгөртүү киргизе аласыз...
толугу менен
Жаз жаңылыгы: КӨК ЧӨПТӨРДӨН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№804125
Жаз башында көпчүлүк адамдарда чарчаңкы, алсыз абал пайда болот. Дал ушул убакта беде, ат кулак,..
толугу менен
ТОЮМДУУ ПИРОГДОР
№78055
Күн сууктаган сайын организм ысык, тоюмдуу, калориялуу азыктарды талап кыла баштайт
толугу менен
ЖАЙКЫ ДААМДЫ БАНКАДА САКТАП КАЛ
№564185
Учурда ар бир кожойке банкаларын түгөлдөп, «кышкыга эмне жапсам...» деп ойлонуп турган маал...
толугу менен
ДАПАНЖИ
№704185
Дапанжи кытай, дунган элинин ашканасына таандык. Тоок эти, картошка, болгар калемпири кошулуп даярдалып, камыр менен берилет.
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН УЛУУСУ ЖАНА СУЛУУСУ – ЧАМГЫР
№49015
Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат.
толугу менен
ЧЫКТАР
№48205
Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат.
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
МАЛДЫН ЭТИ. Эт сатып алууда эмнелерге көңүл буруу керек?
№463114
Быйылкы жылдын 8 айында өлкөбүзгө Кытайдан 4100 тонна чочко эти, 7000 тонна тоок эти жана 810 тонна уй эти келсе, АКШдан 40 миң тонна тоок эти импорттолгон. Ошондой эле быйыл жогоруда аталган өлкөлөрдөн сырткары Индиядан да уй эти келе баштады...
толугу менен
СЫР ЖАСООНУН СЫРЛАРЫ
№54874
Быштак, сыр. Ооба, бул азыктарды бүгүнкү күндө каалаган дүкөндөн сатып алууга болот. Ошентсе да буларды үй шартында жасоо алда канча берекелүү жана даамдуу болору талашсыз...
толугу менен
ПРИПРАВА – ТАМАКТЫН ДААМЫН АРТТЫРГАН КОШУЛМА
№72424
Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын...
толугу менен
КЫРГЫЗДЫН СИЗ БИЛБЕГЕН ЧЫКТАРЫ
№93954
Суюк же коюу тамак-аштар...
толугу менен
ЖАЗГЫ ЧӨПТӨР – УНИВЕРСАЛ ДАРЫЛАР
№54484
Берилген рецепттерди окуган айрымдар мурдун чүйрүп, “кызык, чөп жеп?..” деп айтышары бышык. Минтип ойлогондор чоң жаңылышат...
толугу менен
ПИРОЖНОЕ ЖАНА КЕКС ЖАСАЙБЫЗ
№604224
Каймак майды эритип мискейге салып, ага майдаланган быштакты кошобуз...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО ТҮРКҮН ТАМАК
№578114
Сыртта кыш. Жай-күз мезгилиндегидей жер жайнаган жашылча-жемиштер жок. Бирок даамдуу тамакты бөтөнчө эңсеп турган мезгил...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: