|
![]() №534 ![]() ![]() Краб таякчаларын, помидорду, колбасаны жана укропту майда кылып туурап алыңыз. Ага туз жана майонезди кошуп аралаштыруу керек... толугу менен ![]() №741 ![]() ![]() Малдын этин үнөмдүү пайдаланып, андан түрдүү тамактарды даярдоонун жолдору көп... толугу менен ![]() ![]() №808 ![]() ![]() Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө,.. толугу менен ![]() №777 ![]() ![]() Жай мезгили кыям жасоонун, күз түрлөп салат жабуунун мезгили... толугу менен ![]() ![]() №671 ![]() ![]() Кыш камылгасын көргөндөргө кезектеги салаттардын рецебин сунуштайбыз... толугу менен ![]() №692 ![]() ![]() Америкалыктар ойлоп тапкан капкейктин рецепттери алгач 1796-жылы ашпозчунун китепчесинде пайда болгон. «Сupcake» сөзүн англис тилинен которгондо «чөйчөктөгү торт» деген маанини берет... толугу менен ![]() ![]() №685 ![]() ![]() Жаӊы жылдык дасторконго кандай салат, закускелерди даярдасам деп рецепт издеп жатасызбы? Туура кыласыз... толугу менен ![]() №772 ![]() ![]() Тоңдуруп сактоо – жашылча-жемиштердин, мөмөлөрдүн курамындагы... толугу менен ![]() ![]() №695 ![]() ![]() Фастфуд – жумушка же бир жакка шашып жатканда, же болбосо курсак ачып чый-пыйыбыз чыгып турганда бат даярдалчу капчыкка үнөмдүү даам... толугу менен ![]() №818 ![]() ![]() Үй шартында жасалган кыямдар – эң мыкты десерт жана витаминдердин топтому... толугу менен ![]() ![]() №798 ![]() ![]() Күрүчтү бышырардын алдында тазалап, муздак сууга таза жууйбуз. Муздак сууга жуулган күрүчтүн дандары бышып жатканда... толугу менен ![]() №794 ![]() ![]() Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн... толугу менен ![]() ![]() №689 ![]() ![]() Түрптү гректер «Кудай жөнөткөн белек» деп баалап, алгачкылардан болуп өстүрүп пайдаланып келишкен... толугу менен ![]() №631 ![]() ![]() Килкилдек илгертен уй, койдун шыйрак, баш, кулактарынан жана канаттуулардын эттеринен, балыктан жасалат... толугу менен ![]() ![]() №956 ![]() ![]() Жаз – ашкөктөрдүн, чамгырдын маалы. Ушул азыктардан тезирээк бир нерсе жасап... толугу менен ![]() ![]() №529 ![]() ![]() Кирип келе жаткан Жаңы жыл жакшылыктын жылы болсун десеңиз, адегенде көңүлдү майрамдык дасторконго буруңуз. Дасторконду жасоодо сараңдыкка жол бербеңиз... толугу менен ![]() №657 ![]() ![]() Суюк тамактардын дүйнөдө жүздөгөн түрлөрү бар. Алардын кээ бирлери муздак түрүндө берилсе, айрымдары ысык даярдалат... толугу менен ![]() ![]() №522 ![]() ![]() Помидорду целлофан баштыктарда сактоого болбойт. Жакшы быша элек, көк помидордун сабак жагын ылдый каратып койсоңуз, бат кызарат.... толугу менен ![]() №784 ![]() ![]() Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|