БАКЛАЖАНДАН ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№82126
«Кайнененин тили»... Дасторкондо эң көп орун алган, конокторго жаңылык деле болбой...
толугу менен
ТОЙ ДАСТОРКОНУНА ТОЮМДУУ САЛАТТАР
№82956
Жашылчалардын баарын жууп тазалап алабыз...
толугу менен
КАРТОШКАДАН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№609156
Учурда эрте эккен картошкаларыбызды четинен казып жеп жаткан кезибиз...
толугу менен
ТАТТУУ ПИРОГДОР
№81336

Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот...


толугу менен
ПИЦЦА
№606266
Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат...
толугу менен
УЙДУН ТИЛИ УЙКУСУЗДУК МЕНЕН ШАКЫЙДАН АРЫЛУУГА КӨМӨКТӨШӨТ
№81706
Уйдун тили өз алдынча, ошондой эле муздак жана ысык тамактардын,..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДААМДАР
№47896
Жыл тогошордо саат жебеси 12ни какканча Коён жакшы көргөн даамдан сызып, андан кийин Балыктын тамагына басым жасаганыбыз туура. Эмесе, эки жандыктын жактырган азыктарынан даярдалган даамдардын рецепттерин сунуштайбыз.
толугу менен
КУУРМА ШОРПО – ТОЮМДУУ, СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№793216
Чыгыш ашканасына таандык болгон шорпону даярдоонун 2 түрү бар: кайнатма жана куурма шорпо...
толугу менен
САМСАНЫ ТҮРЛӨП ЖАСАҢЫЗ
№80996

Самса – өзгөчө жыты, даамы менен табитти ачып, тамакка болгон каалоону арттырат. Аны көптөгөн дүйнө элинин ашканасынан кезиктирүүгө болот.


толугу менен
КАМПАНЫ КЫШКЫ САЛАТТАРГА ТОЛТУРУҢУЗ
№82646
Айвар – Балкан ашканасына таандык даам...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ПОМИДОР ЖАШТЫКТЫ УЗАРТАТ
№72156
Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм...
толугу менен
МАРГАРИНДИ АШЫКЧА КОЛДОНУУ ТҮРДҮҮ ООРУЛАРДЫ ЖАРАТАТ
№63886
Эмнени сүйүп жесек, дароо ал тамактын ордун алмаштыра турган экинчи нерсе иштелип чыгат. Себеби азык-түлүк, тамак-аш рыногунда ал нерсеге болгон талап жогору. Табигый азыктын үлгүсүндө иштелип чыккан тамак бир жагынан пайда алып келгени менен, экинчи жагынан сөзсүз зыянын тийгизери бышык...
толугу менен
СОЯ СОУСУ
№80626
Соя соусу – соя буурчагын сууга же бууга бышырып, ага буудай же арпа талканын, туз кошуп, ачытуу,..
толугу менен
КОМПОТ – ВИТАМИНДЕР ТОПТОМУ
№58885
Алма, алмурут, өрүк, жүзүм, шабдалы... Буларды көз алдыңа элестетсең, заматта табит ачылып, жегиң келип кетет...
толугу менен
ШОРПОДОН КИЙИНКИ ТАМАКТАР
№72735
Күз келгенде той-аш көбөйөт эмеспи.
толугу менен
МАКАРУН
№74705
Кызыл, сары, жашыл, көк... Көз жоосун алган бул таттууну ар ким ар кандай атайт – макарон, макарунс, макаронс...
толугу менен
КЫЗЫЛ КЫЗЫЛЧА
№52275
«Винегрет», «Тон астындагы балык» деген салаттарды кимдер гана жасабайт, кимдер гана сүйүп жебейт?! Албетте, бул салаттардын көркүнө көрк кошкон жана даамын арттырган жашылча – кызыл кызылча...
толугу менен
АНАНАС
№53595
Дасторконго көрк тартуулаган, өзгөчө даамы бар ананасты ким гана билбейт. Анын экзотикалык даамы гана эмес, пайдалуу жактары да көп болгондуктан, дамамат колдонгондор жок эмес...
толугу менен
АШКАБАК ЖЕСЕҢ, ООРУНУ УНУТАСЫҢ
№471105
Күлчү тууралуу жомок эсиңизде чыгар. Боорукер сыйкырчы көз ачып-жумганча ашкабакты арабага айлантып, Күлчүнү кечеге жөнөтөт эмеспи. Жомокчулар эмнеге дал ушул жашылчаны тандап алышкан? Балким, анын пайдалуу касиеттеринен улам болуп жүрбөсүн.
толугу менен
ВИТАМИНДҮҮ ЖАЙКЫ КОМПОТТОР
№768145
Аптапта суусаганда мыкты суусундук – бул компот...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: